banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Cenk Mardin

Hüda Par Şanlıurfa Belediye Başkan Aday Adayların müracaatını alıyor

Hüda Par Şanlıurfa İl Teşkilatı Büyük Şehir Belediye Başkan Aday Adayı başvurusunu kabul etti.

Hüda Par Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın Şanlıurfa’da Büyük Şehir ile beraber 14 noktada seçime gireceklerini belirtti.

Hür Dava Partisi bir yıl gibi kısa sürede 48 ilde teşkilatlandığını belirten Hüda Par Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın,  yasal olarak Hür Dava Partisinin seçime girmesinde herhangi bir engelin kalmadığını, yaklaşık olarak 50 noktada seçime gireceklerini Urfa’nın da bu şehirlerden biri olduğunu büyük şehir başta olmak üzere 14 noktada seçime gireceklerini söyledi.

Belediye başkan adaylarının başvurularının devam ettiğini söyleyen Lokman, “ daha önce genel merkezin 02.12.2013 tarihinde müracaat tarihlerinin son günü olarak basına bir açıklama yapmışlardı. Fakat il teşkilatlarının genel merkeze olan taleplerini değerlendiren genel idare kurulu bu süreyi bir hafta daha uzatmıştır.” dedi.

Şanlıurfa Büyük Şehir aday adaylığı için müracaatta bulunan Emin Güneş’in müracaatlarını alacaklarını ifade eden Lokman, 19.12.2013 tarihinde Hür Dava Partisinin birinci yıl dönümü olmak münasebetiyle büyük şehir aday adaylarımızı ve ilk adaylarımızı genel merkezin düzenleyeceği bir toplantıda Kamuoyuna ve halka duyuracaktır. Tüm halkımız için hayırlı olur inşallah.” şeklinde konuştu.

Hüda Par tüm sorunlara cevap olacaktır

Hür Dava Partisini tercih etme nedeninin siyasal alanda bir ihtiyaca cevap olacağını söyleyen Avukat Emin Güneş, “ Ben uzun yıllar oy kullanmadım. Çünkü ihtiyaca cevap veren bir parti bulamadım. Bir tarafta şer cephesi vardı, bir tarafta da hayır cephesinde dediğimiz partiler vardı. Ancak bunlarda zaman zaman hayrı ve şeri birbirlerine karıştırıyorlardı. Bizde daha berrak bir seçenek halkımıza sunmak istiyoruz.

Halkın diline kültürüne sahip çıkanlar dini konusunda aynı hassasiyeti göstermediklerini, dini hassasiyeti gösterilerin kültüre hassasiyeti göstermediklerini söyleyen Güneş, “ Hüda Par bu konuda gereken hassasiyeti gösterecekti. İkisini bir arada yürüteceğiz. Biz hem dinimize hem dilimize hem de kültürümüze aynı samimiyetle sahip çıkacağız.”  İfadelerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.