Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_gqrks7trs55a53bi2elhfabij3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
HÜDA PAR ilçe teşkilatlarını kuruyor haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

HÜDA PAR ilçe teşkilatlarını kuruyor

Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından sonra merkez ilçe teşkilatını lağveden HÜDA PAR İl Başkanlığı, Haliliye ve Karaköprü İlçe Teşkilatlarını kurdu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karaköprü İlçe Başkanı İbrahim Güven "Şanlıurfa'nın Büyükşehir olmasından sonra merkez ilçe teşkilatımızı lağvettik.Tüm ilçe teşkilatlarımızı kurmak için çalışma başlattık.Şu an Haliliye İlçe Teşkilatı ile Karaköprü İlçe Teşkilatını resmen kurduk.Partimizin tüm halkımıza ve İslam ümmetine hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.