banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Hilvanlılar seçim startını resmen verdi VİDEO

Açılışta konuşan Güvenç, “Birbirimize sahip çıkacağız kenetleneceğiz” diyerek doğru şeyler düşündüklerini söyledi.
Birbirimize sahip çıkacağız kenetleneceğiz
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Hilvan SKM önünde vatandaşlara seslenen Celalettin Güvenç, sözlerinin başında okul, yol yapmakla uğraştıklarını belirterek, “Hilvan’ın şebeke suyu 40 yıllık, yüzde 65 kaçağı var. Diyoruz ki bunu değiştirelim; insanımız temiz ve güzel su içsin. Doğru şeyler düşünüyoruz. Çocuklarımız niye 80 kişilik sınıflarda okuyor diyoruz, niye çocuklarımız, kadınlarımız en iyi hastanelerde yatmıyor diyoruz. Birbirimize sahip çıkacağız kenetleneceğiz. Bilmelisiniz ki Hilvanlı da böyle düşünüyor, Urfalı da, İzmirli de, Manisalı da böyle düşünüyor. Aklın yolu birdir” dedi.


“30 Martta sizin AK oylarınızla göreve geldiğimizde; Hilvan ve Şanlıurfa Hükümetin desteğiyle, AK Partinin 20 Yıllık belediyecilik tecrübesiyle Şanlıurfa’yı tarihte hakkettiği gibi lider bir kent, cazibe merkezi yapalım” diyen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın Mezopotamya ve El Cezire’nin başkenti olduğunu söyleyerek, Şanlıurfa’ya, Hz. İbrahim’in memleketine yakışan hizmetler yapacaklarını vurguladı.
Ayrım, gayrım yapmadan herkesi kucaklayacağız
İlçe ve Büyükşehir Belediyelerinin tüm Şanlıurfa’nın Belediyesi olacağını belirten Celalettin Güvenç, “Ayrım, gayrım yapmadan herkesi kucaklayacak. Hilvan’ın hakkını Hilvan’a, Birecik’in hakkını Birecik’e, Haliliye’nin hakkını Haliliye’ye verecek. Büyükşehirin bir eli, bir gözü mutlaka Hilvan’da olacak. Burada içinizde ve mahallelerde olacak. Hep bir ve beraber olacağız” diye konuştu.
Hilvan’ın 50 yıllık su sorununu çözdüklerini ifade eden Celalettin Güvenç, şebekeler yenilendiğini, kanalizasyonların yapıldığını, parke taşlarının döşendiğini aktararak, “İçme suyu şebekesinden köyden gelen Muhtarlarımızda buradalar 17 köyümüze buradan besleyeceğiz ve Hilvan’ın içittiği sudan içireceğiz. Bu hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür ediyorum” diyerek hayırlara vesile olması dileğinde bulundu.
Destek sizden, hizmet bizden
“Destek sizden,hizmet bizden” diyen Celalettin Güvenç,  ÇSGB Bakanı Faruk Çelik’in destekleriyle Hilvan’a yapılan Meslek Yüksek Okulundan bahsederek, “Bizde bu okulun yanına yüzme havuzuyla, futbol sahasını yaptık. Sanayi sitemiz orda devam ediyor. İnşallah o bölgede korulukları da Hilvan’a yakışacak büyük bir park yapacağız. Bu inançtayız ve arzudayız” dedi.
5 yılda yaptığımız hizmetler biliniyor
Hilvan Belediye Başkanı ve AK Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık ise, “5 yılda yaptığımız hizmetler biliniyor. 30 yılda yapılmayan hizmetleri AK Belediye kadromuzla birçok hizmet getirdik. 18 kilometre isale hattını döşedik, saniyede 174 litre Hilvan’a su veriyoruz. 3 bin tonluk su deposunu yaptık. 110 kilometre su şebekesini yeniledik. 87 kilometre kanalizasyon şebekesini yeniledik, yağmur drenajını yaptık. Buğday pazarını yapıyoruz, hal pazarını yaptık, semt pazarını yaptık, 7 tane park yaptık, 7 okulun çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmasını yaptık, köylerimize hizmeti götürdük ve birçok hizmet gerçekleştirdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.