banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Hilvan’dan Van’a Yardım Eli‏
Yediden yetmişe herkesin büyük ilgi gösterdiği yardım kampanyasında toplanan yardımlar belediyeye ait depolarda biriktirildi.



Öte yandan öğrenci ve veliler tarafından Van Depremi için toplanan yardımlar okullarda biriktirildikten sonra belediyeye ait araçlarla okullardan toplanarak toplama merkezine getirildi.



Herkesin kendi imkânları dâhilinde elini uzattığı yardıma yağ, şeker, bulgur, makarna, tuz gibi gıda ürünlerinin yanı sıra, depremzedelerin ısınmaları için, yatak, yorgan, battaniye, gaz ve elektrikle çalışan sobalar ile gündelik kıyafetler göndererek büyük katkıda bulundular.



Belediyeye ait toplama merkezine getirilen yardım malzemeler burada görevliler tarafından ambalajlanıp kamyona yüklenerek Van Valiliği deprem Koordinasyon Merkezine gönderildi.



Hilvan Belediyesi ve vatandaş işbirliği ile yapılan yardım çalışmasıyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık “ Van’da depremde zarar gören kardeşlerimizin acılarına ortak olmak ve yaralarını sarmak amacıyla Hilvan Belediyesi ve Hilvan Kaymakamlığı ile ortaklaşa yürüttüğümüz yardım organizasyonunda Hilvanlı hemşerilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Okullarda ve mahallelerde topladığımız bu yardımları Van’daki kardeşlerimize gönderiyoruz. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına da sabırlar diliyorum. Yine depremde yaralanan kardeşlerimize acil şifalar dilerim. Cenab-ı Hak inşallah bu tür acıları ve depremleri bir daha vermez” dedi.



Bayık “ Bundan sonrada yardım edecek olan hemşerilimiz yardımlarını aynı şekilde belediyemize ait toplama merkezlerine getirebilirler. Görevlendirdiğimiz arkadaşlarımız burada gereken ilgiyi göstereceklerdir” dedi.



Hilvan Belediyesi ve vatandaş işbirliği ile Van depreminde zarar görenler için toplanan yardımlar daha sonra belediyeye ait araçla Van’a gönderildi.

Mustafa Ufak / www.balikligol.com

HABERİN VİDEOSU


Hilvan-Van balikligol_com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.