banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru

Hilvan'da mutluluğa imza attılar VİDEO

Bağcılar Belediyesi tarafından Hilvan'ın Karacurun Mahallesinde yaptırılan kardeşlik parkının açılışı için Hilvan'a gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bağcılar Ak parti ilçe başkanı İsmet Öztürk, Ak parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Ak parti Hilvan ilçe başkanı Hanif Düzme ve belediye meclis üyeleri ile halkın katılımıyla kardeşlik parkının açılışını gerçekleştirdi.

 

Park açılışının ardından yine Bağcılar Belediyesince beyaz eşya yardımında bulunan 7 çiftin toplu düğün törenlerine katılan kardeş belediye başkanları, nikah kıyıp şahitlik yaptı.

Çiftlerin nikah törenine katılıp nikah şahitliği yapan Çağırıcı , Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile birlikte genç çiftlere en az 3 çocuk yapın tavsiyesinde bulundular.

 

Toplu düğün töreninde konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı " Hilvan Belediye Başkanımızla birlikte Hilvan'a güzel bir eser kazandırdık. Kardeşlik adına hayırlara vesile olsun. Aynı zamanda bugün mutlu bir beraberliklerin yaşanacağı ve geleneksel hale getirdiğimiz yüklü masraftan dolayı evlenemeyen gençlerimize beyaz eşya yardımında bulunarak evlenebilmelerine vesile olduk. Allah bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.

 

Kardeş belediye başkanını ağırlayan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık: "İlçemiz çocuk nüfusunun en yoğun olduğu Karacurun Mahallemizde bir park yaparak Doğu ile Batı arasında gönül köprüsü kurdu. Bugün burada açılan kardeşlik parkı aynı zamanda Türkiye'nin bir mozaik olduğunu açık bir ifadesidir. İlçemize hayırlı uğur olsun. Evlenecek 7 çiftimize  büyük katkıda bulunup yuva kurmalarına vesile olan kardeş belediye başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı ve ekibine şahsım ve Hilvanlılar adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Hilvan'da evlenen 7 çifte yardımda bulunan Çağırıcı, genç çiftlere, nikah sonrasında çeyrek altın taktı ve her çifte buzdolabı, çamaşır makinesi ve elektrikli fırın ile halı hediye etti.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.