banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Hekimoğlu AK Partiden istifa etti

AK Parti Şanlıurfa il Yönetiminde bulunan Ecz. Mustafa Hekimoğlu milletvekili aday adayı olmak için İl Yönetim Kurulu üyeliği görevinden resmen istifa etti.

Şanlıurfa’da seçim heyecanı erken başladı. Milletvekili aday adayı olmak isteyen AK Parti yöneticileri için 15 Ocak’a kadar istifaları gerekiyor.

Konuyla ilgili konuşan Ecz. Mustafa Hekimoğlu; “Çizgimiz belli. Şanlıurfa ve memleketimiz için iyi bir şey yapmak istiyorum. AK Parti yönetiminde güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Şimdi ise yönetiminden Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettim. Bu istifa dilekçem hem bana hem Şanlıurfa’ya hayırlı olsun” dedi.

Bilindiği gibi AK Parti Genel Merkezi tarafından 27 Aralık 2010 tarihli MYK toplantısında alınan karar gereğince 2011 yılında yapılacak milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmak isteyen teşkilatlarına mensup; İl Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri, Belde Başkan ve Yönetim Kurulu asil ve yedek üyeleri ile belirtilen kademelerde görevli Kadın ve Gençlik Kolları teşkilat yönetimleri asil ve yedek üyeleri milletvekilliği için 15 Ocak 2011 gününe kadar istifalarını bağlı bulunduklarını teşkilat kademe başkanlıklarına yazılı olarak vereceklerdir.” Denilmişti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.