banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

HDP EYYÜBİYE İLÇE ÖRGÜTÜ BASINLA BİRARAYA GELDİ


HDP Eyyubi’ye ilçe binasında gerçekleşen toplantıda konuşan HDP Eyyübiye İlçe Örgütü Eş Başkanı Hasan DURBİN, basın mensuplarına parti çalışmaları ve gündemle ilgili merak edilen konularda bilgi verdi.
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Şanlıurfa Eyyubi’ye İlçe Örgütü Basın Buluştu
 (HDP) Şanlıurfa Eyyubi’ye İlçe Örgütü “İlçede madde bağımlı sayısında gün geçtikçe artış olduğunu, Eğitimde 40-50 kişilik sınıflarda eğitim verildiğini, sağlık konusunda ilçeye gerekli yatırımların yapılmadığını, alt yapının ise yerel yönetimler tarafından hiç gündeme getirilmediğinin altını çizerek, Eyyübiye ilçe örgütü olarak bunların takipçisi olacaklarını HDP İlçe örgütü olarak kadınları ve gençlerin partilerine projelerle katkı sağlamaları hususunda davette bulunan HDP İlçe eş başkanı Hasan Durbin;ilçe örgütü olarak kadınlara ve gençlere parti olarak  azami derecede dikkat ediyor ve çaba sarf ediyoruz.  Ancak bizim endişemiz Eyyübiye ilçesinin geçmişten bu yana siyasi iktidarlar tarafından hizmet anlamında sürekli ihmal edilmesidir.Önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinde HDP olarak bunun önüne geçmektir. Tüm endişemiz bu yöndedir. Eyyübiye ilçe örgütü olarak  partimize düşen her şey yapılıyor zaten. Biz bu konuda çok samimiyiz” dedi.
HDP ilçe eş Başkanı Hasan Durbin Eyyubi’yeilçemizde  özellikle  partimize çok yoğun bir talep var. Bu da HDP’ninEyyübiye için bir umut olduğunun işaretidir. HDP’yi sadece HDP’liler değil her kesim destekleyecektir. HDP artık her kesimin partisi olacaktır. Ben burada tüm Eyyübiyelilere ve Şanlıurfalılara çağrıda bulunuyorum.Artık Kadınlar ve gençler fikirleri ve projeleri olan her kim varsa gelsinler HDP’ye katkı sunsunlar ” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.