banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

HAS partiye büyük ilgi...

12 Haziran (Milletvekili) Genel Seçimlere katılacak olan Has Parti, dün (27/04/2011) akşam Şairnabi Kültür Merkezinde milletvekili adayları tanıtım programı düzenledi.

     Şair Nabi kültür merkezinde düzenlenen programa ilginin büyük olması, HAS partiye halkın yüksek katılımı ve teveccühünün olması dikkatlerden kaçmadı.

     İstiklal marşının okunmasıyla başlayan program aday tanıtımı ve konuşmacıların konuşmalarının ardından sona erdi.

     Milletvekili tanıtım programı öncesinde bir açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Kayacan, ‘ HAS Parti kurulduğu günden bu yana her geçen gün ilgi artarak devam etmektedir. Bugün burada bulunan 12 Milletvekili adayımızın yanı sıra sizlerin de vereceğiniz destek ile 12 Haziranda partimizi TBMM’ye taşıyacağız. 

     HAS parti Türkiye genelinde baraj sorunu yaşamayan bir partidir.  Genel Başkanımız Numan Kurtulmuş’un belirlediği çizgide bizlerde ilerlemek adına gece gündüz demeden seçime kalan 40’lük süreç içinde çalınmadık kapı görüşmediğimiz vatandaş bırakmayacağız. 12 Haziran seçimlerinin şimdiden hayırlı olmasını, Tüm Milletvekillerimize bu süreçte başarılar diliyorum’ dedi…  

İŞTE HAS PARTİNİN 12 DEV ADAM DİYE NİTELENDİRİĞİ DEV ADAYLAR SIRALAMASI:

12 Haziranda yapılacak olan milletvekili seçimlerinde HAS Partiden milletvekili adayı olan adaylar önceki gün İl Başkanlığı tarafından Şairnabi Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım programına katılarak genel seçimlerde HAS Partinin TBMM’ye girme yolunda ilk adımı attılar.  HAS partinin Milletvekili adayları şöyle sıralandı. 

 

1.Abdurrahman Kırıkçı

2.Mahmut Birlik

3.Mehmet Özmodanlı

4.H.Ömer Faruk Bayram

5.A.Serkan Arıcı

6.Faruk yaşar

7.Gülşen Çölgeçen

8.M.Münir Altıparmak

9.İshat Bıdık

10.Adnan Altınsulu

11.Mehmet Kahyaoğlu

12.Demir Evcin

Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.