banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Has parti 2. İl divan kurulu toplantısını yaptı
Has Parti Genel başkan yardımcısı ve Teşkilat başkanı Şeref Malkoç, Gik Üyesi ve eski milletvekili Ahmet Karavar’ın da katılımıyla gerçekleştirilen İl divan kurulu Toplantısında Malkoç İktidarı eleştirerek Şunları söyledi: “Ak Parti artık toplumun ihtiyaçlarına cevap veremiyor. Bugün adalet bakanlığının resmi açıklamasına göre, Türkiye de 14 bin kişi boşanmak için mahkemelere başvuruda bulunmuştur. Toplumun en önemli dinamikleri olan aileye yeterince önem verilmemektedir.

Bakınız tüm okullara yakın kumarhaneler (İddaa, spor toto-loto vb.) yerler vardır. Ve bunlar devletin izniyle açılmaktadır.

Bazı kaynaklara göre Ülkemiz kumarhaneleriyle Dünyada 3. sırada gelmektedir.” Dedi.

Şeref Malkoç sözlerini şöyle sürdürdü; Has parti İnşallah 2014 yerel seçimlerinde başarılı bir şekilde kendini kanıtlayacaktır. Ve önümüzdeki genel seçimlerde ise iktidar olacaktır. Biz buna inanıyoruz.” Dedi.

Haber: Mehmet Emin Kuş/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.