banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Harran'daki toplantıda Mısır cuntasını kınadılar

Toplantıya, Milletvekili Dr. Halil Özcan, İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İsa Kızıldemir, İl Yönetiminden Metin Çadırcı, Harran İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

Mısır’daki olayları kınayarak sözlerine başlayan İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz; “Yaklaşık yirmi gündür ilçemizde bulunan Milletvekilimiz Halil Özcan ile ilçenin sorunlarını tespit ederek masaya yatırdık. İlçe Sandık Kurulu çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Yüzde 96 oranında sandık, kat ve bina sorumlularını atamış bulunuyoruz. Yönetim Kurulu olarak ekip ruhuyla çalışıyoruz” dedi.

AK Partinin 12. Kuruluş Yıldönümünü kutlayarak konuşmasına başlayan AK Parti İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir; “AK Parti siyasetin odağına ‘insana hizmet’i yerleştirmiştir. Yaptığımız tüm hizmetlerde hiçbir zaman ayrımcılık yapmadık ve yapanlara da müsaade etmedik etmeyeceğiz. Bundan dolayıdır ki, AK Partinin tüm teşkilatları toplumu kucakladığı görülmektedir. Ancak asıl derdimiz teşkilatçılıktır. Örgütlü bir teşkilat en büyük güçtür. O gücün önünde hiçbir şey duramaz. Eğer tam teşkilatlanmayı başarabiliyorsanız en ücra köşeye hizmet götürebilirsiniz. Eğer başaramazsanız içeride hapsolup kalırsınız. Bundan dolayı teşkilatlanmaya çok önem veriyoruz. Biz seçimden seçime çalışan değil, seçimin ardından hemen çalışmaya başlayan partiyiz. Seçim startını Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan 14 Ağustos 2001 tarihinde verdi. AK Parti ile Türkiye güçlendi, ülkemizde ve bölgemizde barışı ve huzuru istiyorsak AK Partiye daha çok destek vermeliyiz. Önümüzdeki yerel seçim bu bakımdan çok önemlidir. Adaylarımızı belirledikten sonra AK Partinin gücünü sadıklara en iyi şekilde yansıtacağız. Türkiye’nin üzerinde oyun yapmak isteyenlerin oyunlarını 2014 seçimlerinde bir kez daha boşa çıkaracağız” diyerek Suriye’deki katliamlara ve Mısır’daki darbe sonrası yaşanılan katliamlara sadece Türkiye’nin sessiz kalmadığını vurguladı.

Mısır askeri darbe sonrası yaşanan katliamları kınayan Milletvekili Dr. Halil Özcan; “Mısır’daki kanlı sabah baskınından dolayı yaşanan insanlık ayıbı nedeniyle partimizin 12. Kuruluş Yıl Dönümünü kutlamadık. Yapılan katliama sessiz kalmayarak tepkimizi gösterdik. Bu tepkimiz hem insani hem İslami hem de vicdanidir. Muhalefetimiz ise yurt dışında hem partimizi hemde ülkemizi sürekli şikayet ediyorlar. Türkiye’nin yalnız kaldığını belirtiyorlar. Ancak zalimin yanında durmanın zalim yaptıklarına ortak olunacağını idrak edememişler. Başbakanımızın duruşu, mazlumdan yana oluşu ve Allah’ın bizimle olduğunu unutmuşlar. Onların umudu batı olmuş durumda. Çok tehlikeli oyunlar oynanıyor. Özelikle İslam coğrafyası üzerine kanlı oyunlar oynanıyor. Mısır’da askeri cuntanın başında bulunan General Sisi yaptığı katliamları tahrik edercesine savundu. Sessiz kalan batı aleminin iki yüzlülüğünü Gezi olaylarında da gördük. Halkımızın oyunları görmesi ve ülkemize sahip çıkmasıyla oynanan oyun bertaraf oldu. Ancak Mısır’da kendi iradelerine ipotek koymak isteyenlere karşı iradelerine sahip çıkma bahasına 3500’den fazla şehit verdiler. Bütün dünya sussada Başbakanımızın dediği gibi biz dilsiz şeytan olmayacağız. Haksızlığa karşı çıkacağız. Kardeşliğimizin gereğidir. Nerede mazlum ve mahsun bir insan varsa Başbakanımızın liderliği ile yardım ediyoruz. Bu anlamda Memleketimize, bayrağımıza ve AK Partiye sahip çıkmamız lazım. Yerel seçimde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adaylarımızı sahipleneceğiz” dedi.

Toplantının ardından İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz tarafından Milletvekili Dr. Halil Özcan ve İl Teşkilat Başkanı İsa Kızıldemir’e günün anısına plaket ve tablo takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.