banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Haliliyeli kadınlar harekete geçti VİDEO

Güvenç, bir oyun çok önemli olduğunu ve bu millete kendini adayanlara devam et demek, huzura devam etmek anlamına geldiğini, bir oylarının asırlık sorunların kesinlikle çözümüne evet demek anlamına geldiğini, kadınların AK Partinin gücü olduğunu söyledi.

 

 

1 oy; AK Belediyecilik hareketinin başlaması anlamına geliyor

AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı Kadın Kolları tarafından açılan Kadınlara Yönelik AK Parti Seçim Bürosunun açılışına katılan Celalettin Güvenç, kadınların zılgıtlarıyla karşılandı.        Bahçelievler semtinde Kadınlara Yönelik Seçim Bürosu önünde Şanlıurfa’nın çeşitli semtlerinden gelen kadınlara seslenen Celalettin Güvenç, amaçlarının daha yaşanabilir ve tüm ilçeleriyle birlikte bir marka şehir olacak Şanlıurfa oluşturmak olduğunu söyleyerek, “Bir oyunuz çok önemli, bu millete kendini adayanlara devam et demek anlamına geliyor, huzura devam etmek anlamına geliyor, bir oyunuz asırlık sorunların kesinlikle çözümüne evet demek anlamına geliyor. Bir oy, Türkiye’yi bir daha 2002 öncesine götüremez demek anlamına geliyor. Bu bir oylarınızla Haliliye’de, Eyyübiye’de, Viranşehir’de, Suruç’ta Allah’ın izniyle yeni bir AK Belediyecilik hareketinin başlaması anlamına geliyor. Hükümetimizle, bakanlarımızla uyum içerisinde bu şehri hak ettiği yere mutlaka taşıyacağız” dedi.

 

Şanlıurfa lider kent olmayı hak ediyor

Şanlıurfa’nın kan davalarıyla, kalabalık sınıflarıyla ve kötü görüntülerle anılmayacağını vurgulayan Celalettin Güvenç, “AK kadrolar hep beraber gönül gönüle çalışarak bu Şanlıurfa’yı tarihte hak ettiği cazibe merkezi lider kent yapacağız. Şanlıurfa bunu hak ediyor. Bu kadim kent, hoş görü kenti ve bu güzel kent hak ediyor artık. 100 yıllık makûs talihi yenmeyi, lider kent olmayı hak ediyor. Tarım arazileriyle, turizm potansiyeliyle ticaret merkezlerinin merkezinde bulunmasıyla bütün diğer özellikleriyle lider kent olmayı hak ediyor” diye konuştu.

 

AK Partinin Dinamosu ve Gücü kadınlardır

Kadınlar için Kadın Kültür Merkezlerinin arttırılacağını söyleyen Celalettin Güvenç, “Gençlerimizin iş ve meslek sahibi olması için meslek kurslarımızı mutlaka yaygınlaştıracağız. Gençlerimiz için gençlik Merkezlerimizi ve Spor merkezlerimizi yapacağız. Bu şehrin kronikleşen konut sorununu, trafik sorununu en öncelikli konular olarak ele alıp Allah’ın izniyle çözeceğiz” diyen Güvenç, sözlerini sürdürerek, “AK Partinin Dinamosu ve Gücü kadınlardır” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

Haliliye’de 79 bin kadın seçmen var

AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma da, konuşmasında, Haliliye İlçesinde 79 bin kadın seçmenin bulunduğunu belirterek, “Bu şu anlama geliyor Haliliye’de seçimin nabzı kadınların elinde atacak, seçimin yönünü kadınlarımız belirleyecek. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve Haliliye Belediye Başkan adayımızın kadınlarımızın artık evde oturmasından ziyade, Sosyal hayatın içerisinde yer alması için hakikaten çok önemli ve değerli projeleri mevcut. Kadınlarımız artık çok daha fazla sosyal hayat içerisinde bulunacaklar belediyelerimizle daha etkin olacaklar” dedi.

 

AK Parti kadına karşı öncelik tanır

AK Parti Haliliye Belediye Başkan Adayı Fevzi Demirkol ise, “Kadına karşı bizim AK Parti olarak teşkilatlarımızda her zaman öncelik tanımışızdır. Diğer partilerde konuşulur ama uygulanmaz. Bu bakımdan kadınlarımız Partimiz ve bizim açımızdan kıymetlidir” dedi.

Konuşmaların ardından Kadınlar yönelik Seçim Bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Seçim Bürosu gezilerek bir süre AK Partiye gönül verenlerle sohbet edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.