Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_vra6jpcegiiuivf8ib322jb3h6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Haliliye Teşkilatında Cumhurbaşkanlığı mesaisi VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Haliliye Teşkilatında Cumhurbaşkanlığı mesaisi VİDEO

AK Parti Şanlıurfa Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halili Kızılelma öncülüğünde Gençlik kolları ve kadın kolları teşkilatları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyorlar.

Her sabah İlçe Başkanlığında toplanan teşkilat mensupları, görevli kartlarını aldıktan sonra grup halide çıkıp bölgede bulunan esnafa tek tek broşür dağıtarak Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için esnaftan oy talep ediyorlar.

 Gayelerinin 10 Ağustos'ta en fazla Recep Tayyip Erdoğan sevdalısının Haliliye İlçesinde olduğunu göstermek için çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyleyen AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halili Kızılelma; "Belediye Başkanımızla, İl Teşkilat Başkanımızla, Geçnlik ve Kadın kollarımızla gece gündüz çalışıyoruz. bizim derdimiz milletine savdalı olan Erdoğan'a layık bir seçim çalışması yapmaktır. Allah bu yolda yardımcımız oldun" dedi.

Broşür dağıtımı yapan Haliliye teşkilatının çalışmalarından gurur duyduğunu söyleyen AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Haliliye ilçe koordinatörü Cemil Cadak; "Haliliye İlçemizin sahada bu şekilde çalışması beni oldukça sevindirdi. bugün de bu çalışmalara bende katıldım. Arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Başta İlçe Başkanımız İbrahim Halili Kızılelma olmak üzere tüm arkadaşlamızı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun" dedi.

İlçe teşkilatının saha çalışmalarına iktif olarak katılan Haliliye Belediye başkanı Fevzi Demirkol ise yaptığı açıklamada: "Burada iki amaçla geldik. birincisi Teşkilatlarımızın bu güzel çalışmalarına katılmak, ikincisi ise belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek var olan sorunları tesbit etmek içindir. Halkımızdan da geçen seçimlerde olduğu gibi yoğun bir destek bekliyoruz. belediye çalışmaları için de çok güzel çalışmalarımız olacan. bu hususta da bize dua etmelerini bekliyoruz" diye konuştu.

Haliliye İlçe Teşkilatının bugünkü broşür dağıtımına Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cemil Çadak, Haliliye İlçe Geçnli ve kadın Kolları üyeleri katıldı.

Haber: www.balikligol.com 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.