banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

Haliliye Belediye Başkanlığına Meclis üyesi Halil Kaya aday oldu VİDEO

AK Parti İl Teşkilatına giderek başvuru evraklarını teslim eden AK Parti Belediye Meclis üyesi İbrahim Halil Kaya, başvuru kabul belgesini İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’in elinden aldı.

Adaylığı konusunda kısa bir açıklama yapan AK Parti Belediye Meclis üyesi İbrahim Halil Kaya, “AK Partimizden Haliliye ilçe Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Zaten 5 yıldır AK Parti Belediye Meclis üyeliği yapmaktayım. Siyasi olarak belediyenin her kademesinde görev aldım. Belediyecilikte heyecan, hayal, vizyon ve bilgi olması gerektiğine inanıyorum. Bizde bu düsturdan yola çıkarak Haliliye Belediye Başkanlığına talip olduk. Aday gösterilirim veya gösterilmem, ben her zaman partimle beraberim. Özelde Haliliye, genelde Şanlıurfa için hayırlısı olur inşaallah” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av.Yusuf Eğilmez ise, zaten parti çatısı altında uzun süreden beri birlikte olduklarını belirterek, “Biz İbrahim Halil kardeşimizle 5 yıldır aynı çatı altında memleketimize, partimize hizmet ediyoruz. Genç kardeşimizi çok iyi tanıyoruz ve kendisi, partimiz ve memleketimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

İbrahim Halil Kaya kimdir?

1978 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk, orta, lise tahsilini Şanlıurfa’da tamamladı. Mustafa Kemal Üniversitesinde okudu.

TÖMER’de 2 yıl İngilizce eğitim aldıktan sonra Yabancı Dil Dershanelerinde Eğitim Danışmanlığı yaptı.

AK Parti İskenderun Gençlik Kolları kurucu üyesidir.

2009 yerel seçimlerinde AK Partiden Şanlıurfa Belediye Meclis üyeliğine seçildi. İmar Komisyon üyeliği, Çevre Temizlik Komisyon Başkanlığı, Katı atık encümen üyeliği, Tarihi kentler birliği üyeliği, Amme alacakları komisyon üyeliği görevlerinde bulundu.

Halen AK Parti Belediye Meclis üyesi ve Emlak-İnşaat işleri ile meşgul olmaktadır.

Çok iyi İngilizce bilen Halil Kaya, evli 2 çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.