Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_9ou1qlirolcdc34mgsffj8jvh3, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Halil Özcan’dan Şanlıurfa ve Akçakale temaslar haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Halil Özcan’dan Şanlıurfa ve Akçakale temaslar
Milletvekili Halil Özcan’a AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen ve teşkilat üyesi Ahmet Ekinci eşlik etti.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Şanlıurfa’nın Haşimiye ve Eyyubiye bölgesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını not aldı. Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve üyelerini dinledi. Şanlıurfa’daki temaslarının ardından Akçakale’ye geçen Dr. Özcan ve beraberindekiler, Burada esnaf, Teşkilat ziyaretinin yanı sıra taziyelere geçerek ailelerin acılarını paylaştılar.



Şanlıurfa’ya çok sık aralıklarla geldiğini ve halkın sorunlarını yerinde görerek çalışmalar yaptıklarını belirten Dr. Halil Özcan; “3 günlük programla hem Şanlıurfa’da hem de ilçelerde çalışmalar yaptık. Şanlıurfa’da Haşimiye ve Eyyubiye bölgesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını not aldım. İl Kültür Müdürümüz Selami Yıldız’ı ziyaret ederek, Şanlıurfa’nın kültürel çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Buradan Akçakale’ye geçerek İlçe Başkanlığımız ve esnaf ziyaretim ile çalışmalarımız sürdü. Pekmezli Beldemizde hem Belediye Başkanımız Abdüllatif Soydaş hemde AK Parti Belde teşkilatımızı ziyaret etti. Akçakale’ye Suriye’den gelen vatandaşlarla da görüştük. Bir Suriyeli; “Recep Tayyip Erdoğan’ı çok seviyoruz. Onun gelmesi ile iki ülke arasında kardeşlik pekişti. Ancak ülkemizdeki son aylardaki nahoş olaylar yüzünden kan akıyor. Bir an önce bu kötü durumun sona ermesi ve yine dostluk ve kardeşliğimizin devam etmesini istiyoruz” diyerek Suriyelilerin içinde bulunduğu acı ve zorlukları anlattı. Umarız en kısa sürede kan ve gözyaşı durur” dedi.



Dr. Halil Özcan ve beraberindekiler daha sonra Harran’ın köylerine geçerek köylü vatandaşların sorunlarını dinledi. Şanlıurfa’nın bütün sıkıntı ve sorunlarını tüm milletvekili arkadaşları ile çözmeye çalıştıklarını belirten Özcan; “Durmadan çalışıyoruz. Şanlıurfa hak ettiği yere geliyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.