banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Halfeti'de koç keserek hükümet konağı temeli atıldı

Şanlıurfa AK Parti il teşkilatının ilçelere yönelik yaptığı çalışmalarla ilçelerde halk nezdinde heyecan oluşturuyor.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Halfeti Koordinatörü Yusuf Mert ve yardımcısı Ahmet Ekinci gözetiminde her Cuma günleri yaptıkları toplantı bu hafta da yapıldı. Toplantı öncesi Yeni Halfeti yerleşim alanında hükümet konağı temeli kurban kesilerek atıldı. Temel atma törenine katılan Halfeti kaymakamı Hüseyin Avcı, Belediye başkanı Mahmut Özdemir, Argıl Belde belediye Başkanı Hüseyin Şimşek, Halfeti müftüsü Süleyman Noral, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Halfeti Koordinatörü Yusuf Mert ve yardımcısı Ahmet Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, AK Parti Halfeti İlçe genel meclis üyesi Muzafer Kurt, AK Parti Halfeti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Erdoğan ve çok sayıda AK Partili üyeler  katıldı.   

Temel atma töreni öncesi Halfeti Hükümet Konağı temel üzerinde bir koç kesilerek kurban edildi.

Halfeti Kaymakamı Hüseyin Avcı "İlçemiz için hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Halfeti İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Erdoğan; İlçemizin yeni bölgeye taşınması açısından önemli bir dönemeci geçtik. Hükümet konağımızın buraya taşınmasından sonra 10 km'lik yolda gidip gelmelerimiz son bulacak. Böylece işlerimiz hızlı ve seri şekilde olacak olması Halfetililer olarak güzel bir gelişme olarak görüyoruz. Bu konuda çok mücadele ettik. Eski yerleşim alanımız tamamen turizm alanı olarak değerlendirilecek. Bu anlamda Halfeti'deki arkadaşlarımıza, AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatına, Milletvekillerimize ve AK Parti hükümetimize çok teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve Halfeti Koordinatörü Yusuf Mert; Şevkle heyecanla ve gönlümüzle AK Parti adına çalışıyoruz. Partimizin çalışmalarını en ücra köşedeki vatandaşlarımıza aktarmaya ve varsa sorunlarını dinleyip, çözmeye çalışıyoruz. Halfeti teşkilatımız çok heyecanlı ve şevkle çalışıyor. Toplantıda; Baş müşahit, müşahit, üye, gönüllü üye listeleri ve Halfeti'nin genel durumu değerlendirildi. İlçe teşkilatının Sivil Toplum Kuruluşlarını, muhtar ve köy ziyaretleri masaya yatırıldı. Toplantıda fikir alış verişinde bulunduk. Çok verimli geçiyor. Dedi.

FOTOGRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ!...

                                          

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.