Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_sodu7mle8258ec1um4b17gs8u5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Habib Arslan, Haliliye Belediye Başkan adayı oldu VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Habib Arslan, Haliliye Belediye Başkan adayı oldu VİDEO

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ak Parti Şanlıurfa İl teşkilatında seçim startı verilmesi sonrası başkan aday adayları tek tek gün yüzüne çıkmaya başladı. Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan, Haliliye ilçe belediye başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte merkeze bağlı 3 ilçe daha yerel seçimlere girecek. Karaköprü, Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde de seçim hareketliliği başladı.

 

Başvuru dilekçesini alan İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Belediye Başkan Yardımcımız Habib Arslan çalışkan bir arkadaşımızıdır. Başvurusu kendisine, ailesine ve ilimize hayırlı olsun” dedi.

Ak Parti İl Başkanlığına giderek Haliliye ilçe belediye başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulunan Habib Arslan,  2004’den beri belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla edindiği tecrübeyi Haliliye’de harcamak istediğini belirterek “Aday olmak mesuliyet oldu” dedi.

 

2004’ten beri Belediyecilik anlamında Şanlıurfa’ya hizmet ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan; “Şanlıurfa’ya ekip ruhu ile çalıştık. Belediye Başkanımız Ahmet Fakıbaba ile hem alt yapı hem üst yapıda büyük çalışmalar yaptık. Yabancıların hayran olduğu, Urfalıların iftihar ettiği bir kent oluşturduk. Başbakanımızın hedef gösterdiği 2023 hedefiyle uyumlu bir ilçe yapmak için aday oldum” dedi.

Haliliye ve Eyyübiye ilçelerine büyük hizmetler yaptığını ancak tercihini Halliliye’den yana kullandığını belirten Arslan; “Haliliye ilçemizde büyük çalışmalar yaptım” dedi.

 

Bir gazetecinin neden tek başına adaylık başvuru yaptığını sorması üzerine; “AK Parti milyonların partisidir. Binlerce kişi ile başvuru yerine belediye başkan adayı mitinginde onbinlerce kişi ile katılmak en doğrusudur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.