banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Güvenç’ten projeleri gerçekleştirme sözü



AK Parti Ceylanpınar seçim bürosu açılışına katılan Celalettin Güvenç, burada halkın sevgi seliyle karşılandı.
Coşkulu kalabalığa selamlayan Celalettin Güvenç, 30 Mart yerel seçimlerinin mahalli seçimlerden çok referanduma döndüğünü kaydetti. AK Partiyi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı güçlendirerek yola devam diyeceklerini aktaran Celalettin Güvenç, “Neden Recep Tayyip Erdoğan’dan ve AK Partiden kurtulmak için dünyanın önemli kentlerinde, merkezlerinde ve yurt içindeki uzantıları; hiçbir araya gelmeyen gruplar ve insanlar bir araya geliyor bunu dikkatinize sunuyorum. Çünkü rahatsızlar, bunlar memnun değil!  Size söyleyeyim. Bunlar bizim kucaklaşmamızdan memnun değil. Bunlar artık Ceylanpınar için, Şanlıurfa için projeler yapılmasından, köylere yollar yapılmasından, gençlere yeni iş alanı açmak için gece gündüz uğraşmamızdan memnun değil. Bunların dertleri bu. Bu yüzden bu seçim referanduma döndü” dedi.
AK Parti Hayat Standardını Yükseltti
Güvenç, AK Parti’nin insanların hayat standartlarını yükselttiğini ve bu bağlamda bakış açılarının değimine vesile olduğunu belirterek, “Anlayış nasıl değişti. Eskiden yol 5 metrelik yol yapıyorduk. 8 metre yapın deniliyordu. Şimdi bize diyorlar ki ‘benim niye duble yolum yok’. Stabilize yol yapıyoruz; benim köylü kardeşim, köyümde yol yok’ diyor, yol yok diye kastettiği ‘asfalt yolum yok’ bunu söylüyor. İşte AK Partinin farkı bu” şeklinde konuştu.
‘Bismillah’ Deyip İşe Başlayacağız
Seçim bürosunun açılışına katılan vatandaşlardan ‘Büyük Türkiye Projesini’ herkese anlatmalarını isteyen Celalettin Güvenç, “Bu çok önemli. Böylece 30 Mart akşamı bunlar artık Tel Aviv’e mi? Moskova’ya mı? Washington’a mı? giderler, nereye giderlerse gitsinler... Bu milletin yakasını bıraksınlar. 30 Mart akşamı onlar gidince biz de Bismillah deyip işe başlayacağız Allah’ın izniyle” şeklinde ifade etti.
Büyük Şanlıurfa İçin Büyük Projeler
Şanlıurfa ve tüm ilçeler için 763 projeyi herkese anlattıklarını söyleyen Celalettin Güvenç, halkla hep birlikte gerçekleştireceklerini söyleyerek, proje kitapçığının içinde tüm ilçeleriin ve Şanlıurfa’nın sorunlarına yönelik çözümlerin olduğunu belirtti. Celalettin Güvenç, Sözü verilen ve taahhüt edilen tüm projeleri tek tek gerçekleştireceklerini vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.