Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_eklgfr0hsufuce97nmtjm2vu06, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Güvenç, Tüm kesimlerle bir araya geleceğiz haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Güvenç, Tüm kesimlerle bir araya geleceğiz

Seçim çalışmaları kapsamında STK’larla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, yeni dönemde Şanlıurfa’nın toplu bir değişim ve gelişimini sağlamak için toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelip, topyekun bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.


İlk olarak Bakkallar ve Bayiiler Odasını ziyaret eden Celalettin Güvenç, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mehmet Altun ve yönetim kurulu tarafından karşılandı. Güvenç, Şanlıurfa’da birçok konuda sıkıntıların olduğunu ifade ederek, “İmar, gecekondular, tapusuz evler, trafik, iş yerleri ruhsat olmaması büyük sorun oluşturuyor. Bunları oturup konuşarak, istişare ederek çözmemiz lazım. Bizler sizlerin emrindeyiz. Hep birlikte, bu şehirde toplu bir gelişim ve değişim gerçekleştirmek zorundayız. Topyekûn, gayretle, samimiyetle, ibadet aşkıyla çalışmamız lazım. Konut sorununu çalışıp çözmemiz lazım. Trafik sorununu çözeceğiz. Başlamış işler var mutlaka esnafla görüşüp, uzlaşıp, anlaşıp bir şeyler yapmak lazım. Zor bir iş ama Allah’ın izniyle; Tek güvencemiz millet bize olan samimi sevgisi ve teveccühüdür, hükümetin arkamızda olmasıdır. Bakanımız yanımızda, AK Partili Belediyelerden çok büyük destek alırız, istediğimiz uzmanları getiririz burada çalıştırırız” dedi.
‘Gaziantep’te Kentsel Dönüşümü İnceleyeceğiz’
“Bu işler sloganla, hamasetle ve yaparım ederimle olacak işler değil” diyen Celalettin Güvenç, çalışmalarını ehil ve uzman kadrolarla gerçekleştireceklerini söyleyerek, “Biz ulaştırma için İstanbul’dan bir profesör ve iki yardımcı doçent getirdik. Birçok sorunu bize harita üzerinde gösterdiler. 25 yıllık ulaştırma master planını hemen yapmamız lazım. Derhal şehrin gelişim akslarını belirledik. Uydu kentler, imar sorunu, imar verilen yerlerde altyapı sorunu bütün bunların hepsini şimdiden Allah’a çok şükür masaya yatırdık. Perşembe günü gidip bir Gaziantep’i gezeceğiz. Gelişim ve dönüşümün yaşandığı; kentsel dönüşüm olan yerleri Belediye Başkanı bize brifing verecek” dedi.
Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mehmet Altun ise toplum için, Şanlıurfa için güzel şeylere imza atılacağını ifade ederek, birliktelik ve beraberlik mesajı verdi.
STK ziyaretlerini sürdüren Celalettin Güvenç, Lokantacılar ve Tatlıcılar Odasına geçerek, burada Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Mehmet Kaçak ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Daha sonra Berberler ve Kuaförler Odasını ziyaret eden Celalettin Güvenç, Oda Başkanı Nazif Kayalar ve Yönetim Kuruluyla bir süre sohbet edip, birlikte Berberler ve Kuaförler Odasının nostalji köşesinde yer alan nostaljik makas ve tıraş makinelerini inceledi.
Son olarak Fikir Masası Platformunun Organize ettiği programa katılarak burada Platform temsilcileri Paşa Bucak, Mehmet Paydaş ve üyeleriyle bir araya gelen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa ve Ülke gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulunup projelerini anlattı.
STK ziyaretlerinde AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İl Yönetiminden Adil Tepe, Gençlik Kolları Başkanı Osman Uludağ, SKM Başkan Yardımcısı Mustafa Güneş eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.