banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Güvenç: Suriye yardım platformuna teşekkür etti

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, hizmete susayan bir şehrin isteğinin, idarecisinin ve yöneticisinin yanında olması, derdiyle dertlenmesi, duygularına, düşüncelerine tercüman olması isteğinden bahsederek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile insanların bu isteklerinin yaşanmaya başladığını söyledi.

Millete efendilik değil, hizmetkarlık için yola çıktıklarını vurgulayan AK Parti Başkan Adayı Güvenç, “12 yıldır dalga dalga yayılıyor. Bizim medeniyetimizin eseri, felsefesi, anlayışı olan ‘İnsana değer ver ki devlet yaşasın. İnsanlara Hizmet etmek, insanların en değerlisi olmak demektir’ anlayışıyla temel değerlerimize yaklaşınca güzel sonuçlar elde ediyoruz. Bizde nacizhane bu kervanda bunlardan biri olmaya, özen gösteren, karınca kararınca bunları yapmaya çalışan biriyiz” diye konuştu.

Sözlerine devam eden Celalettin Güvenç, toplumun her kesiminin sorunlarıyla ilgilendiklerini ifade ederek,  özenle, gayretle, samimiyetle ekip olarak çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

İnsanlara değer veren, kapılarını açan bir anlayışla Büyükşehir Belediyesinin kapılarını sonuna kadar halka açacak bir yapı oluşturacaklarını kaydeden Celalettin Güvenç, vatandaşla bütünleşen, vatandaşın acısını, tatlısını birlikte yaşayan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın anlayışına, Şanlıurfa’ya yakışan bir yapı ile çalışacaklarını söyledi.

STK’lardan dua etmelerinin yanında projeleriyle desteklerini isteyen Celalettin Güvenç, Şanlıurfa için ne yapılabilir, ilçeler için ne yapılabiliri değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Kendi çalışmalarının başladığını belirten Güvenç, gençlere, kadınlara, engellilere, madde bağımlılarına yönelik sosyal tesisler ve özel projeler oluşturacaklarını söyleyerek, imar alanlarıyla ilgili altyapı sorunlarını, kentsel dönüşüm ve konut sorunlarını çözeceklerini anlattı.

Yeşil alan, çevre yoluna ve şehri rahatlatacak yol projelerine önemle değinen Celalettin Güvenç, çalışmalarda öncelik verdiklerini dile getirerek, 4 bin metre karelik Tugay alanı için yazışmaların başladığını, Tugay alanına dünya çapında ses getirecek bir park alanı yapılabileceğini kaydetti.

24 saat telefonlarının açık olduğunu söyleyen Celalettin Güvenç, “İbadet aşkıyla, sizlerin destek ve duasıyla, istişare ederek; bizim yönetim anlayışımız, inancımızın gereği olarak istişareye dayalı bir yönetimle. İstişareden ortak akıl doğar, sağduyu doğar; sağduyu da yanılmaz. Bu anlayışla inşallah 30 Mart seçimine gideceğiz. Şanlıurfa’da yeni bir sayfa, yükseliş, heyecan oluşturacağız. Suruç’ta bu heyecanı, bu duyguyu görmek beni etkiledi. Esnafımız, insanımız olayın farkında. Dua ediyorlar, yeni bir sayfa açın diyorlar. Suruç’ta, Şanlıurfa’da güzelliklerle anılsın istiyorlar. Kazanalım, sanayi gelişsin, turizm gelişsin diyorlar. Bütün bunları inşallah önümüzdeki süreçte yapacağız. Birlikte geleceğe yürüyeceğiz” dedi.

İnsani Yardım Platformunun gerçekleştirdikleri yardımlardan, hizmetlerin önemine değinen Celalettin Güvenç,  emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

İnsani Yardım Platform Başkanı Osman Gerem, Şanlıurfa AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’i tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

İnsani yardım platformu binasında gerçekleşen toplantıya Şanlıurfa STK Başkanları ve Temsilcileri hazır bulunurken, Başkan Adayı Güvenç’e İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Kadın Kolları Başkanı Aysel Göncü, İl Yönetiminden İsa Kızıldemir, Süleyman Hışmanoğlu ve Adil Tepe eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.