banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Güvenç, pazar esnafını ziyaret etti-VİDEO

İlk olarak Bahçelievler’de Nihat Kürkçüoğlu’nun resim atölyesini ziyaret eden Celalettin Güvenç, Şanlıurfa’nın tarihi yerlerinin resmedildiği tabloları inceleyerek, Kürkçüoğlu’ndan tabloları hakkında bilgi aldı.

Bahçelievler esnafıyla bir araya gelen Celalettin Güvenç, vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.Esnafın ziyaretlerinde vatandaşın ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılananCelalettin Güvenç, girdiği bir işletmede gençlerin kendileri için önemine değinerek, her türlü istek ve önerileri için de iletişim adreslerinden kendisine ulaşılabileceklerini söyledi.

Esnafla görüşmelerini sürdüren Celalettin Güvenç, bir giyim mağazası işletmecisinin Bahçelievler’desokaklara yapılmasını istediği havuz, banket ve çevre düzenlemesi yapılmasını talep etmesi üzerinebu konuda çalışma yapılacağını söyledi.

Yol güzergahı üzerinde bulunan gençlerle sohbet eden Celalettin Güvenç, karne durumları hakkında bilgi alarak,okullarını aksatmamaları ve spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında bir işletme sahibinin çay ikramını geri çevirmeyen Celalettin Güvenç burada esnafla sohbet etti. Celalettin Güvenç’in adaylığını duyulduğu andan itibaren büyük bir sevinçle karşılandıklarını ifade eden işletme sahibi, “Birey olarak çok sevindim, esnaf olarak da çok sevindim. Şanlıurfa’ya yakışan bir yüzsünüz. Umarım daha güzel şeyler olur. Beklentilerimiz var sizden bunları ileride dile getiririz inşallah” dedi.

İşletme sahibine, esnafla sürekli görüşeceğini dile getiren Celalettin Güvenç, halkla ve halkın görüşlerine açık bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını belirterek, bu görüşmelerle moral bulduklarını söyledi.

Bahçelievler ziyaretiyle ilgi açıklama yapan Celalettin Güvenç, AK Parti İl Yönetimi ve Belediye Grup Başkan Vekili Adil Saraç ile birlikte Bahçelievler’i ziyaret ettiklerini ifade ederek, “Halkımızın ilgisi görülüyor. Birebir yüz yüze görüşmek daha farklı, önceden de bunu yapıyorduk; şimdi daha çok yapıyoruz. Esnafımızla ve vatandaşlarımızla koyu sohbetlerden dolayı ilerleyemiyoruz. Önerisi olanlar, şehirle ilgili istekleri olanlar; bir hanım kardeşimiz bizden Pazar yeri kurulmasını talep etti. Bahçelievler’in alışveriş caddelerinin trafikten arındırılmasını isteyen esnaf kardeşimiz oldu. Bunların hepsini not alıyoruz. İnceliyoruz, tartışacağız, konuşacağız; hep söylüyorum bizim yönetim anlayışımız ortak yönetim anlayışıdır. İşin ehli olan uzmanlarla, sorunun taraflarıyla, halkımızla ve sektör temsilcileriyle konuşarak, bunlara çözüm üreteceğiz. Bu çözümleri de uygulamaya koyacağız. Bu görüşmelerden çok faydalanıyorum” dedi.

 

Pazartesi Pazarında Vatandaşlarla Görüştü

Esnafla görüşmesinin ardından Esentepe’de bulunan semt pazarına geçen Celalettin Güvenç, burada esnafın ve vatandaşların yoğun teveccühüyle karşılandı. Yoğun kalabalığın çevresinde toplanmasıyla vatandaşların görüş ve önerileri tek tek dinleyen Güvenç, hayırlı işler dileğinde bulundu.

Öte yandan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e; İl Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Kızılelma, İl Yönetiminden Adil Tepe, Belediye Grup Başkan Vekili Adil Saraç eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.