banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Güvenç, Baydemir'e Gönderme yaptı

Seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını büyük bir hızla ve vatandaşlardan büyük destek görerek sürdüren AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, son olarak Dağeteği Köyüne bağlı Beyazkuyu Mezrasını ziyaret etti.
Mezrada yaşayan vatandaşların tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Celalettin Güvenç,  mezra meydanında toplanan kalabalığa seslenerek, 30 Mart seçimlerinin mahalli seçim olmaktan çıktığını ve Türkiye üzerinde oynan oyunları herkesin gördüğünü ifade etti.
Celalettin Güvenç, Türkiye’yi eski günlere ve karanlık dönemlere sürüklemek isteyenlere karşı millettin uyandığını söyleyerek,  verilecek her OY’un çok önemli olduğunu ifade etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Mart yerel seçimlerinden daha güçlü bir şekilde çıkacağını aktaran Celalettin Güvenç, “Şehirlerin meydanlarındaki kalabalıklar bunu gösterdi. Şanlıurfa’da ciddi bir fark atarsak dünyaya şunu göstereceğiz. Pazar Günü o meydanda gösterdiğiniz müthiş destek hepsinin ayaklarını titretti. Bunlar mazlumları ve bizim gibi hizmetkârları yalnız zannediyorlar. Arkamızda önce Allah ve sonra da siz varsınız” dedi.
Kimse Kimseye Baskı Yapamaz
Kepenklerin kapanmayacağına ve kimsenin kimseye baskı yapamayacağına dikkat çeken Celalettin Güvenç, “Bunun teminatı da sizlersiniz ve 30 Mart’ta vereceğiniz oylarla bizler olacağız. Dua edin, sadece oy istemiyoruz. Dua edin bizlere; komşularınızı mutlaka sandığa götürün. Asla tefrikaya düşmeyin. Tefrika ve fitne bizi bitirir. Buna izin vermeyeceğiz. Bir olursak beraber olursak; diri oluruz, güçlü oluruz ve inşallah güzel hizmetlere devam ederiz” dedi.
Öte yandan Beyazkuyu Mezrasında yaşayan inşaat ustası bir vatandaş, taşın üstüne işlediği AK Parti motifli taş oymasını AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç’e hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.