banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Güvenç AK Gençlerle; Yükümüz ağır, işimiz çok

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ve Gençlik kolları Başkanı Av. Osman Uludağ’ın da hazır bulunduğu Gençlik Kollarının her hafta düzenledikleri rutin toplantılarına katılan Güvenç, yüklerinin ağır olduğunu, işlerinin çok olduğunu iyi bildiklerini, 1 Nisan 2014 itibariyle Şanlıurfa’da altın bir sayfa açacaklarını söyledi.

Zaman zaman AK Parti teşkilatlarıyla, şehir merkezinde, ilçelerde ve köylerde vatandaşlarla, zaman zaman da STK’larla bir araya gelerek neden aday olduklarını, neler yapmaları gerektiğini, Şanlıurfa’ya ilçelerinden köylerine kadar neler yapacaklarını anlatmaya devam eden Belediye Başkan adayı Güvenç, İl Gençlik Kollarının her hafta düzenledikleri rutin toplantılarına katıldı.

Şanlıurfa’mızda altın bir sayfa açacağız

AK Parti İl Gençlik Kolları toplantısında konuşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç; “Urfalıların, teşkilatlarımızın desteği ve Başbakanımızın takdiri ile yeni bir yolculuğa, kutlu bir yolculuğa çıktık. Türkiye’nin en güzel kentlerinden potansiyeli en yüksek şehirlerinden Şanlıurfa’mızda altın bir sayfa açacağız inşallah. Bilindiği gibi bu seçim sadece Urfa’mız için değil, ülkemiz için tarihi öneme sahip bir seçimdir” dedi.

Şanlıurfa’nın tamamının tek elden yönetilme seçimi

AK Parti Başkan adayı Güvenç, halkın sağduyusuna ve AK Kadroların çalışmalarına inandıklarını belirterek; “Bundan önce olduğu gibi bu seçimde de aynı başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Allah’a şükür yapılan çalışmalar sonunda karanlık günler, bulutlu günler geride kaldı. Bu seçimde Başbakanımızın 12 yılda gerçekleştirdiği en önemli değişimlerden biri büyükşehir yasasıdır. Bu seçimde yerel parlamento anlamında Belediye Meclis üye seçimi olacaktır. Türkiye’nin 7. büyük ili olan Şanlıurfa’nın tamamının tek elden yönetilme seçimi olacaktır” diyerek seçim sürecinde ve herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ve 1 Nisan sabahına kadar çalmadık kapı bırakmamak gerektiğini ve seçimiz özellikle Şanlıurfa için önemini anlatmak gerektiğini hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.