banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Gürsel Tekin'den istifa çarkı

Gürsel Tekin'den istifa çarkı

Seçim öncesinde 'Yüzde 30 oy alamazsak istifa ederim' diyen CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel tekin'in koltuk sevdası ağır bastı ve kesinlikle istifa etmeyeceğini açıkladı.

ROTAHABER - Seçim öncesinde 'Yüzde 30 oy alamazsak istifa ederim' diyen CHP Genel başkan yardımcısı Gürsel tekin'in koltuk sevdası ağır bastı ve kesinlikle istifa etmeyeceğini açıkladı.

Mart ayında Beyaz TV'de yayınlanan Dinamit programına katılan Gürsel Tekin, canlı yayında kendisine yöneltilen “CHP yüzde 30’un altında kalırsa istifa eder misiniz”  sorusuna “Gereğini yaparım, neden istifa etmeyeyim” şeklinde cevap vermişti. Tekin, Samanyolu Haber'de yaptığı bir başka açıklamada ise CHP'nin yüzde 40'ın altında kalması halinde istifa edeceğini açıklamıştı.

Seçim sonrasında CHP'nin oyunun yüzde 25'de kalması üzerine istifa edip etmeyeceği merak edilen Gürsel Tekin, bu sözlerinden çarketti.

KESİNLİKLE İSTİFA ETMEM

Tekin yaptığı açıklamada istifa etmesinin söz konusu olmadığını vurgulayarak, "İstifa etmem diye bir şey söz konusu değil. Yeni bir kurultay sürecine de girmeyeceğiz. Olmaz da. Şu anda kurultayı gerektirecek bir sonuç değil bu. Benim istifamı gerektirecek bir sonuç da değil. Tabii ki bir burukluk var hepimizde. Her siyasi parti iktidar olmak ister. Ancak, yarından itibaren aynı heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.