banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Haberleri Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Gül; fotoğraflarını yorumladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül önceki yayımladığı fotoğraflardan dolayı çok olumlu mesaj aldığını yine fotoğrafları yayımladığı “Twitter”den açıkladı.

 

İşte Cumhurbaşkanı Gül’ün “Twet”lediği mesajları; “Dün paylaştığım fotoğraflarla ilgili çok sayıda mesaj aldım. Güzel mesajlarınızı okudum, çok memnun oldum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.

 

Fotoğrafdaki yoğurdun hazır yoğurt olduğunu zannedenler var; tam tersine, yaylanın has koyun yoğurduydu, tadına da keyifle baktım.

 

Eskiden bakraçlar kullanılırdı, artık bakraç yerine hazır yogurt kapları kullanılıyor. Ama yoğurt hazır yoğurt değildi.” Denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.