banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Golcü Celalettin Güvenç, yeşil sahalarda VİDEO

 

Spor kompleksinin içinde bulunan bilardo salonunda gençlerle sohbet eden Celalettin Güvenç, gençlerin sorularını ve gençlere yönelik yapılacak projeleri anlattı.

Gençlerin iş ve meslek sahibi olması için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde İş ve Meslek Edindirme Kursları açacaklarının altını çizen Celalettin Güvenç, kötü alışkanlıkları önlemek için de Koruma ve Tedavi Merkezini kuracaklarını söyledi. Şanlıurfa’da genç nüfusunun yüksek olduğuna dikkat çeken Güvenç, gençleri kötü alışkanlıklardan korumak için öncelikle önleyici hizmetler vererek sosyal ve sportif tesisler açacaklarını, pırıl pırıl bir kadro ile Şanlıurfa’nın tamamına hizmet vereceklerini ifade etti.

‘Yolun ve suyun siyaseti olmaz’


Türkiye’nin AK Parti hükümetleri ile birlikte büyük bir değişim dönüşüme imza attığını anlatan Celalettin Güvenç, bazı köylerde yol, su sorunun bulunduğu söyleyen gençlere, “Yolu, suyu yapmak boynumuzun borcudur. Bundan dolayı oyla ilgili bir beklentimiz yok. Öncelikle köylerin yolunu suyunu yapacağız ve onların duasını alacağız. Yolun ve suyun siyaseti olmaz. Ben köylere gidiyorum millet bizi alkışlıyor. Ben diyorum ki; ‘Yol, su yaptığımız için gurur duymuyorum, üzülüyorum’. Ama Allah’a çok şükür 12 senedir çabalıyoruz, çalışıyoruz. Sabahlardan akşamlara kadar” dedi.

Gençlerin Takımında Forma Giydi


Gençlerle sohbetinin ardından birlikte bilardo oynayan Güvenç, AK Parti il yönetimi ile mahalleli gençler arasında yapılan futbol maçına geçti.

Maç öncesinde mahallelilerle tanışan Celalettin Güvenç,Devteşti Mahallesi gençlerinin takımında forma giydi. Güvenç’in takımının galip geldiği maçın ardından gençlere baklava ikramında bulunuldu.

Maç sonrasında bir açıklama yapan Celalettin Güvenç, çok keyifli bir maç yaptıklarını dile getirerek, “Devteştili gençlerimizle ve AK Partili yöneticilerimizle birlikte futbol maçı yaptık. Maç öncesinde ziyaretlerde bulunduk. Çok güzel bir akşam oldu. Gerçekten futbolun dostluk kardeşlik olduğunu bir kere daha gösterdik. Çok büyük keyif aldım. Bütün Devteşti halkına buradan selam ve sevgilerimi gönderiyorum” dedi.

Öte yandan birlikte futbol maçında oynayan gençler, ilk defa bir başkan ile aynı takımda oynadıklarını belirterek, kendisini aralarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.