banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Gıda İmalatçılarından AK Partiye ziyaret

Şanlıurfa Gıda İmalatçıları Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kureyşi Çelik ile yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

 

Şanlıurfa Gıda İmalatçıları Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kureyşi Çelik ve beraberinde Mehmet Billurcu, Murat Güneş, Mahmut Hancıoğlu ve Abdullah Ataş ile beraber hem yeni İl Binasının hem de 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimlerinde başarı ile çıkan AK Partiyi tebrik etmek istedikleri için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Başkan Kureyşi Çelik; “Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yeni kurulan sanayimizle ilgili sorunlarımızı da paylaştık. Bir de bizim için önemli olan Kırsal Kalkınma ajansından projelerimize destek verilmesi için yardım talebinde bulunduk” dedi.

 

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Bizlere teşekkür ziyaretinde bulunan Gıda İmalatçıları Kooperatifi Yönetimine ben teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Şanlıurfa tarım şehridir. Tarımın sanayileşmesi yatırımları çok önemlidir. Bu anlamda Gıda İmalatçıları sanayisini önemsiyoruz” dedi.

 www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.