Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rg6p9stu9hpp1fq5gjvv80lig6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Gaziantep Milletvekili Şeker'den şok İddia; Urfa'da bir otelde haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Gaziantep Milletvekili Şeker'den şok İddia; Urfa'da bir otelde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi veren CHP Gaziantep Milletvekili Dr. Mehmet Şeker, Amerikalı yetkili ve askerler, farklı Suriyeli muhalif örgütlerin temsilcileri ve aşiret reislerinden oluşan 150 kişilik bir grubun, 22-23 Aralık 2012 tarihlerinde Şanlıurfa’da bir otelde iki gün boyunca toplantı yaptıklarını söyledi.

Toplantılarda; Esad sonrası döneme ilişkin planlamalarda bulunulduğunu, muhalif grupların birleşmeleri ve Esad sonrası oluşacak kabinede yer alacak kişilerin belirlenmesine yönelik konuların konuşulduğunu ifade eden Şeker, Demokrasi talebiyle yaklaşık 21 aydır süren olaylarda binlerce kişi can verirken, Türkiye’de kapalı kapılar ardında Esad sonrası hükümetin şekillendirilmesinin demokrasi ile bağdaşmadığını kaydetti.

Söz konusu toplantıların ciddi tepkilere neden olduğunu ifade eden Şeker, Başbakan Erdoğan’a şu soruları yöneltti:

1.Şanlıurfa’da bir otelde iki gün boyunca yapılan toplantılardan Hükümetinizin bilgisi var mıdır?

2.22-23 Aralık 2012 tarihlerinde Şanlıurfa’da gerçekleştirilen bu toplantılara, Suriyeli muhalifler dışında hangi ülkelerin yetkili ve askerleri katılmıştır? Bunların sayıları ve görevleri nedir?

3.Söz konusu toplantıların masrafları kim tarafından karşılanmıştır?

4.Şanlıurfa’da bir otelde kapalı kapılar ardında Esad sonrası döneme ilişkin iktidar paylaşımı yapılması demokrasi ile bağdaşmakta mıdır?

GAZİANTEP GÜNCEL

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


Warning: Unknown: open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rg6p9stu9hpp1fq5gjvv80lig6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/lsphp/session/lsphp70) in Unknown on line 0