banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

GASKİ su tasarrufunu anlatmak için stant açtı

Gaziantep Su ve Kanalizasyon İşleri (GASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından su tasarrufunun öneminin anlatıldığı stant açıldı.

Gaziantep halkının tasarruf noktasında duyarlı davrandığını vurgulayan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, standı vatandaşlara teşekkür etmek ve tasarruf bilincini canlı tutmak amacıyla açtıklarını belirtti. Bölgenin ve Gaziantep’in Ekim ayı itibariyle yağış aldığını belirten Sönmezler, “Bölgemizin içme suyunu sağlayan Kahramanmaraş Kartalkaya Barajımız ve havzası yağmur almaya başladı. Bu bizim için sevindirici bir durum.”dedi.

Stantta yer alan görevlilerin vatandaşlara suyun önemini anlattığını dile getiren Sönmezler, “Gazianteplilere tasarrufa devam etmek adına suyun hayatımızda ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Ayrıca, gelecekte belki de her şeyin sudan ucuz olacağını, en pahalı şeyin su olacağını, bu anlamda suya sahip çıkmak ve tasarruflu kullanmaya devam etmek adına böyle bir etkinliği düzenledik.”şeklinde konuştu.

Gaziantep’in büyük ölçüde su ihtiyacını karşılayacak Düzbağ Projesi hakkında da bilgi veren Sönmezler, planlama aşamasından proje aşamasına geçildiğinin müjdesini verdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.