banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

FERİDUN ÖNCEL RESMİ MÜRACAATINI YAPTI…

Ak Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Jeoloji Mühendisi olan Genç İş adamı Feridun Öncel dosyasını Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal’a dosyasını teslim ederek Ak Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu.Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal,Ak Parti Eyyübiye Meclis Üyesi Aday Adayı Feridun Öncel’e hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunarak Başarılar diledi.Ak Parti Eyyübiye Meclis Üyesi Aday Adayı Jeoloji Mühendisi Feridun Öncel ise başta Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Aday Adaylığımız Eyyübiye ilçemize hayırlara vesile olsun.İnşallah Büyüklerimiz bu görevi bizleri layık görürse Eyyübiye ilçemiz için hizmet etmeye talibim.Burada girecek AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Aday Adaylarına başarılar diliyorum.İlgi alakalarından dolayı Ak Parti Eyyübiye ilçe başkanı Mehmet Moğal’a çok teşekkür ediyorum dedi.

FERUDUN ÖNCEL KİMDİR ?

1990 Şanlıurfa doğumlu. İlk ve Orta öğrenimi Şanlıurfa da tamamladı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldum. Kahramanmaraş Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Yüksek lisansı tamamladı. Özel sektörde kendisine ait şirkette Mühendislik proje müellifliği ve Müteahhitlik yapmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.