banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Faruk Koyuncu aday adaylığını açıkladı

İş adamı Faruk Koyuncu bugün resmen AK Partiden Aday adayı olduğunu açıkladı.

 

2011 genel seçimleri öncesi AK Partiden aday adaylığını açıklayan Faruk Koyuncu bu sabah ilk toplantısını Şanlıurfa’daki yerel ve ulusal basın temsilcileri Hotel El Ruha'da bir araya gelerek gerçekleştirdi.

 

Toplantıda Şanlıurfa’nın gazetecileri ile tanışan Faruk Koyuncu; neden aday olduğunu açıkladı.

"Yeni Şanlıurfa için, Yeni Nesil Siyaset" sloganı ile yola çıkan Uluslarası Finans Uzmanı Faruk Koyuncu, Şanlıurfa’nın proje cenneti olduğunu vurgulayarak, “AK Partinin bu önümüzdeki seçimlerde Şanlıurfa’da Ak Parti 12 sıfır gibi bir sonuçla zafere tekrar ulaşacaktır” dedi.

 

“Milletvekilin görevi proje üretmek değil, mevcut projelerin takipçisi ve yatırımların teşvikçisi olmasıdır” diyerek farklı bir noktaya değindi.

 

AK Partiyi tercih etmesinin nedenini açıklayan Koyuncu; “2006’da AK Parti İl Yönetiminde görev aldım. 2009 yılına kadar AK Partide görevdeydim. Yani ilk günden beri AK Partideyim” dedi.

 

Faruk Koyuncu Kimdir?

1977 Şanlıurfa merkez doğumlu evli ve 1 çocuk babası olan İş adamı Faruk Koyuncu, 2002 yılından bu yana pek çok başarılara imza atmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.