banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Suriye Haliliye ABD

Fakıbaba'nın AK Partiye geçişi tamam mı?

Şanlıurfa’ya gelen Devlet Bakanı Hayati Yazıcı Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret etti. Devlet Bakanı Yazıcı, Fakıbaba’yı ziyaretinde “ Fakıbaba Urfa’ya önemli hizmetler verdi. O hizmetlerini de sürdürüyor.”dedi

 

Son günlerde AK Partiye göz kırpan Şanlıurfa bağımsız Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı bakan Faruk Çelik’in ardından Hayati Yazıcı da ziyaret ederek övdü.

 

Şanlıurfa kamuoyunda “Cumartesi günü Başbakan Erdoğan’ın rozet takacağı” yönünde gelen haberleri ile Bakan Faruk Çelik ve Hayati Yazıcı’nın miting “öncesi Fakıbaba’yı makamında ziyaret” etmeleri son görüşmeler olarak algılandı.

Fakıbaba’ya övgüler düzen Yazıcı; “Şanlıurfa önemli illerimizden bir tanesi tarihi zenginliği kültürel zenginliği itibariyle son derece önem verdiğimiz illerimizden bir tanesi. Bizim siyasi tarihimizden de Şanlıurfa’nın çok ayrı bir yeri var. Gittiğimiz vilayetlerde belediye başkanlarımızı da ziyaret ediyoruz. Kaldı ki Fakıbaba 2004 seçimlerinde benim alt komisyon başkanlığı yaptığım bölgeden aday adaylarımızdan birisiydi. Bütün o süreçte yaptığımız elemelerle en son kendisinde karar kılmıştık. Önemli hizmetler verdi Şanlıurfa’ya. O hizmetlerini de sürdürüyor. Eminim ki bundan sonra burada oluşacak siyasi kadrolarla merkezi hükümetle daha uyumluğu sürdürmek suretiyle buraya daha fazla buraya imkan getirilecek. Faruk Çelik bey kardeşimizin de burada olmasının önemli bir fırsat olduğu kanısındayım. İnşallah arkadaşlarımızla birlikte Şanlıurfa’ya hem yerel yönetim hem merkezi hükümet ve buradaki mülki amirlerle Şanlıurfa’yı çok kısa zamanda üç dört yıl içerisinde çok daha farklı noktalara getirileceğine inanıyorum.” Dedi.

 

Devlet Bakanı Hayati Yazıcı’nın belediyeyi ziyaretin de konuşan Şanlıurfa belediye Başkanı Fakıbaba “Özelikle Bakan Faruk Çelik bey buraya geldikten sonra fotoğrafı daha iyi ortaya koyacağına ben şahsen inanıyorum. Urfamız için çok güzel projelerin çıkacağına ben yürekten inanıyorum. Bu zamana kadar vermiş oldukları destekler için teşekkür ediyorum. Bu desteğin devam edeceğine ben şahsen yürekten inanıyorum. Sayın bakanımıza geldikleri için Urfa halkı adına hoş geldiniz şeref verdiniz diyorum. Desteklerinin devamını özelikle istirham ediyorum.” dedi

 

AK Partinin Şanlıurfa Milletvekili adayı Bakan Faruk Çelik ve Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, AK Parti Şanlıurfa İl başkanı Yusuf Eğilmez, AK Parti Milletvekilli Emin Önen ile birlikte Şanlıurfa Belediye Başkanını ziyaret eden bakan Hayati Yazıcı’yı Başkan Fakıbaba ve Başkan yardımcıları karşıladı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.