banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Fakıbaba umudunu büyükşehire bağladı

İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın bir süre önce büyükşehir olacak illerin ismini açıklaması ile bu günler de heyecanlı bekleyiş içine giren Şanlıurfalıların yanı sıra Belediye Başkanı Fakıbaba tüm umutlarını “Büyükşehir” olma hayaline bağlı

 

       Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, belediye çalışmalarının halk arasında gözden düşmesini telafi edecek tek umudu Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasına bağladı.

Şanlıurfa Belediye basın bürosundan yapılan açıklamada;  

       Şanlıurfa’nın Büyükşehir olmasını sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Başkan Fakıbaba, ”Mutlaka bu ay içerisinde bu kararın çıkacağını bekliyorum. Seçimden dolayı meclis dağılacak ve milletvekilleri kendi seçim bölgesine gelecektir. Bu açıdan Şubat ayı içinde mutlaka bunun kanunlaşması ve yasalaşması lazım. Benim bu beklentim devam ediyor. Zaten Şanlıurfa bunu hak etmiş. Biz bunu hak ettik. Bu konuda ben de bunu sabırsızlıkla bekliyorum. Gerekli girişimleri de yapıyoruz. Ancak tabi son söz Türkiye Büyük Millet Meclisinin”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.