banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Caner Koca Gömülü Fatih Sultan Mehmet Mahallesi

Fakıbaba SPden istifa etti

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuşun istifasının ardından taban teşkilatında sorunlar gündeme gelmeye başladı. Şanlıurfa, Antalya ve Bursadaki teşkilatlardan istifa açıklamaları geldi.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nden ayrılmasını değerlendirerek, Keşke ayrılık olmasaydı, biz de Saadet Partisi’nden ayrılıyoruz. dedi.

Tarihi Kentler Birliği toplantısına katılmak üzere Kayseri’de bulunan Şanlıurfa Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, açıklamasını şöyle devam ettirdi: Keşke ayrılık olmasaydı. Ben bu süreci iyi takip ettim. Numan Bey ayrılmamak için elinden geleni yaptı. Başından beri biz belediye başkanları olarak çoğumuz, yüzde 95’imiz Numan Bey’in yanında olduğumuzu açıkladık. Pazartesi Ankara’da, salı günü Urfa’da olacağız. Biz de Saadet Partisi’nden ayrılıyoruz. Ben de onlara başarılar diliyorum. Güzel birliktelik olmuştu, ama ayrılmak da gerekiyormuş. Kader bu. Buraya kadarmış. Bundan sonra Numan Bey siyasi arenada aynı şekilde çalışacaktır. Halktan destek alıp başarılı olacaktır." dedi

Aldığımız kesin olmayan bilgilere göre SP Şanlıurfa teşkilatı istifa ederek partiden ayrılacağı söyleniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.