Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_60au1lqr3ju8mh7penribebio2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Fakıbaba Referanduma Evet Diyecek mi? haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Fakıbaba Referanduma Evet Diyecek mi?

Şanlıurfa Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın  12 eylül tarihinde yapılacak olan refarandumdaki oyu merak konusu oldu.

Bilindiği gibi Referanduma CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kesinlikle hayır derken,Saadet Partisi genel başkanı Numar Kurtulmuş evet diyor.

13 Temmuz 2010 tarihinde urfamedya.com sitesinin yayınladığı haberde  FAKIBABA CHP'DEMİ? başlıklı habere  Şanlıurfa Belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın cevap hakkını kullanmamış. sokaktaki halk şimdi merak ediyor, 12 eylüldeki referandum öncesi Fakıbaba'nın ne yönde oy kullanak?

Eğer gerçekten Fakıbaba'nın CHP ye geçmesi olası ise genel merkezle ayrı düşmemek için hayır mı diyecek? Yada Diğer partilerin tabanı gibi merkezin aksine evet mi, diyecek.

Ya da CHP ye geçmek sadece bir seneryo ise Saadet genel başkanı Kurtulmuş evet derken sayın Fakıbaba da ona uyup evet mi, diyecek Yoksa Kurtulmuş'a rağmen 29 mart yerel seçimlerinde Ak Partiden Belediye başkan adayı gösterilmediği için hayır mı diyecek?

Şanlıurfa belediye başkanı Fakıbaba'dan beklenen bir an önce evet mi,hayır mı, diyeceğini kamuoyuna açıklaması lazım.

Mehmet Demir/ URFAMEDYA.COM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.