banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Fakıbaba, Kar-kış demeden incelemelere devam ediyor
-İl dışında bulunduğu Pazar günleri hariç her Pazar rutin olarak gerçekleştirilen geziler kapsamında dün kentin Hayati Harrani Mahallesini gezen Başkan Fakıbaba, mahalle sakinleriyle bir araya geldi, onların dilek ve temennilerini dinledi.

Belediye birim amirleri ve Hayati Harrani Mahalle Muhtarı Ramazan Çiçek ile birlikte mahallede gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Fakıbaba, yürütülen belediyecilik hizmetleri konusunda ekibiyle fikir alışverişinde bulundu.

Gezi boyunca mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşı karşıya kalan Başkan Fakıbaba, kendisine ikram edilen ev ekmeğinden yedi ve çocuklarla bol bol sohbet etti.

Hayati Harrani Mahallesi Muhtarlığı önünde başlayan ve yine muhtarlık önünde son bulan yaklaşık 2,5 saatlik gezi boyunca, Başkan Fakıbaba Eyyübiye Bölgesi’nde ve Hayati Harrani Mahallesi’nde yürütülecek olan hizmetleri yerinde görme imkanı yakaladı.
Fakıbaba ve Ekibi, Bügün İse Süleymaniye Mahallesini Gezdi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindeki belediye amirleri ile birim sorumluları, sabah saatlerinde ise kentin Süleymaniye semtinde gezi ve incelemelerde bulundu.

Haftalık mahalle gezileri kapsamında düzenlenen denetlemede, Başkan Fakıbaba, Süleymaniye mahallesinde yürütülen belediyecilik hizmetlerini yerinde inceledi.

Süleymaniye Mahallesi sakinlerinin zaman zaman ilgisi ile karşı karşıya kalan Fakıbaba, Şanlıurfa halkına hizmet etmenin gurur verici bir olay olduğunu ifade etti.
www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.