banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Fakıbaba; AK Partiye geçebilirim

Başbakan Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya gelmesine 24 saat kala STK’Lar bir araya gelerek Belediye Başkanı Dr. A. Eşref Fakıbaba’nın AK Parti’ye geçmesi için ortak eylem çağrısında bulundular. Başbakana da iletilecek çağrı için Fakıbaba’nın da kapısı çalındı. Fakıbaba bu çağrıya yeşil ışık yaktı

Pazar günü bir dizi açılışlara katılmak için Şanlıurfa’ya gelecek olan Başbakan Erdoğan’a rapor sunulması anında konuyu değerlendirme çağrısında bulunan öncü sivil toplum kuruluşlarına tüm STK’lar destek verdi.

Toplantıya öncülük eden Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin “Şanlıurfa’nın daha iyi hizmet alabilmesi için Belediye yönetiminin de İktidar Partisi’nden olması gerekiyor. Böylelikle kentimiz daha iyi hizmetler alabilir. Bunun için biz STK’lar olarak Başbakan ve ilgili bakanlara bu konuda çağrıda bulunabilir gerekirse Ankara’ya giderek temaslarda bulunabiliriz. Onun için de konuyu Belediye Başkanımızla da görüşerek kırgınlığın giderilmesi için elimizden geleni yapabiliriz. Fakıbaba’nın da yanına giderek bir çağrıda bulunalım” dedi.

STK’lar daha sonra Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın makamına giderek aldıkları kararı Fakıbaba ile paylaştılar. Başkan Fakıbaba’ya talepleriniz ileten STK Başkanları böyle bir girişim için ellerinden geleni yapmak istediklerini belirttiler.

 

Başkan Fakıbaba ise “Beni bu makama getiren sizlersiniz. Sizin desteklerinizle, kararınızla ben Belediye Başkanı oldum. Şanlıurfa’da halkım ne derse ben onu yapmak zorundayım. Eğer böyle bir talebiniz varsa sizin dediğinizi yapmak zorundayım” diye konuştu.


Ali Akarslan / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.