banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Eyyübiye teşkilatından örnek davranış

Şanlıurfa 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü salonunda düzenlenen yeni yıl etkinliğine, AK Parti Eyyübiye İlçe Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar, Mali ve İdari İşler Başkanı Mithat Arhan, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Dötkardeş, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Çiftçi, engelli öğrenciler ve Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çalışanları katıldı.

Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu birbirinden güzel türkülerini seslendirdi. Ve salonda her şeye rağmen engellerini aşarak sahneye çıkan engelliler, türküler eşliğinde halay çekti ve gönüllerince eğlenip engellilerde birbirinden güzel şarkılarını kendileri seslendi. Daha sonra AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatının yaş pasta ikramından sonra engelliler hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Programda bir konuşma yapan AK Parti Eyyübiye Sosyal İşler Başkanı Mustafa Ağar, “ Bugün programlarla engellilerin nasıl bir hayat yaşadıklarını nasıl imkânlara sahip oldukları biz engel olmayan insanlar için bir ibret meselesi olacağından dolayı, kendimizin sahip olduğu değerlerin şükrü açısından bu tür programları olumlu buluyorum. Hayatı bir birimize bağlayan bir birimize sevdiren içimizdeki bu insanlara olan sevgi duygusudur. Cenab-ı Allah, bu sevgi, aşk ve muhabbeti eksik etmesin diyorum. Engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin her günlerinin bugün kutladığımız gibi olmasını dilerken, Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğuna'da teşekkür ediyorum.'' Dedi.


Şanlıurfa 80. Yıl Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Çiftçi ise,  programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini, engelli vatandaşların sadece özel günlerde değil her gün hatırlanmaları gerektiğini belirtti.


Daha sonra AK Parti Eyyübiye ilçe teşkilatı, zihinsel engelli öğrencileri ile birlikte yas pasta yiyip, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.