banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Eyyübiye Belediyesinden Soma'daki Çocuklara Oyuncak-VİDEO

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından Soma’ya Oyuncak Yardımı Kampanyası’na destek vererek, Soma’da maden faciasında hayatını kaybeden işçi ailelerinin çocuklarına çok çeşitli oyuncaklar gönderdi. Her yaşa uygun oyuncakların bulunduğu koliler, bugün Eyyübiye Belediyesi önünde araçlara konularak yola çıkmak üzere Gençlik Merkezi personellerine teslim edildi.

 

Başkan Ekinci burada yaptığı konuşmasında, ‘’Gençlik Merkezimizin düzenlemiş olduğu organizasyonun kapsamında Soma’daki maden faciasında hayatlarını kaybedenlerin çocuklarına çam sakızı, çoban armağanı diye nitelendirdiğimiz oyuncak gönderiyoruz. Bu da tabi acılarını hafifletmeyecek şüphesiz ama bir yerde o çocukları az da olsa sevindirmek bizler için mutluluktur. Bizler, sosyal belediyecilik anlamında gerek Soma’da olsun, gerek başka yerlerde, gerek ilçemizde bu tarz faaliyetlerde devam edeceğiz. Dolayısıyla hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlara sabır-ı celil niyaz ediyoruz Cenabı Haktan. O Çocuklara da inşallah Cenabı Hak bir daha o şekilde acılar yaşatmasın hem onlara, hem ülkemize, hem de toplumumuza.’’ Şeklinde konuştu.

 

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü yetkililerinden İbrahim Ertürk ise, ‘’Şanlıurfa İl Müdürlüğümüz ve Gençlik Merkezimiz adına böyle güzel bir projede bizleri yalnız bırakmayan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmaz. Bizler bu anlamda Eyyübiye Belediye Başkanımızın yanımızda olmasından dolayı desteklerinden ötürü teşekkür ederim.’ Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.