banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Moğal: Referansım Halk VİDEO

Yaklaşan 2014 yerel seçimleri öncesi AK Partiden Belediye Başkan aday adaylığını düşünen isimler dün Ak Parti İl Başkanlığına müracaatlarını yaptılar. Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediyesi statüsüne girmesinin ardından Eyyübiye İlçe Belediye Başkan adaylığı için ismi ön plana çıkanlardan Mehmet Moğal, dün görkemli bir törenle müracaatını yaptı.

 

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında resmi başvuruyu yapan Şanlıurfa Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Moğal  2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için Eyyübiye’den resmen start verdi .AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında Başkan Av. Yusuf Eğilmez’e başvuru dilekçesini teslim eden  Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Moğol “Eyyübiye’yi  en iyi bilenlerden biriyim. İlçemizin yaşanılabilir bir kent olması için gayret göstereceğim Şanlıurfa Belediyesinde iki dönemdir Belediye Meclis üyeliğini yapıyorum. Bilgi ve tecrübeye sahibim, Halkımızın ve bögemizin kanaat önderlerinin tavsiyesi üzerine sadece halka hizmet için aday adayı oldum. Benim tek referansım Halktır’dedi..

Başkan Av. Yusuf Eğilmez ise  Mehmet Moğal’abaşarılar dileyerek; “İlçemize, ilimize ve partimize hayırlı olsun. Yaklaşık 3 yıldır beraber çalışıyoruz. Başarılar diliyorum” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.