banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Eyyübiye adayı Mehmet Ekinci'den ŞANDER’e ziyaretleri

Şanlıurfalılar Dernek Başkanı Mahmut Nimetoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Ekinci, ziyaret sırasında çalışmaları hakkında bilgi verdi ve seçilmesi durumunda Eyyübiye İlçesi için oluşturdukları projelerini anlattı. Ekinci, çocukluğu ve gençliğinin Eyyübiye'de geçmiş biri olarak hala da buradaki insanlarla iç içe olduğunu, sorunların neler olduğunu bildiğini belirterek Eyyübiye'ninmakus talihini değiştirmek için hizmete talip olduğunu belirtti.

 

Göreve gelmesi halinde ŞANDER’in küçük ama sıcak ofisinin Şanlıurfa’ya yakışan bir merkez haline getirilmesi için her türlü desteği sağlayacağını vurgulayan Ekinci, kendilerini kabul eden ŞANDER Başkanı Nimetoğlu’na, Yönetim Kuruluna ve dernek üyelerine teşekkürlerini sundu.

 

ŞANDER Başkanı Mahmut Nimetoğlu ise,ziyaretten dolayı duydukları mutluluklarını dile getirdi.Sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerde önemli yerlerinin olduğunu, ilçede yapılacak çalışmalarda hem vatandaşların hem de sivil toplum kuruluşlarının görüş ve önerilerine önem vermelerinin önemine değinen Mahmut Nimetoğlu,EyyübiyeBelediye Başkan Aday Adayı Mehmet Ekinci’ye başarılar diledi.

 

KARACA’NIN ZİYARETİ

 

Bu arada, AK Parti Haliliye İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Karaca da, aynı gün ŞANDER’e ziyarette bulundu.

Ahmet Karaca, ŞANDER’İN Ankara’da kıt kaynaklarla Şanlıurfa’yı layıkıyla temsil ettiğini belirterek, ŞANDER Başkanı ve Yönetim Kuruluna teşekkürlerini sundu. Sivil toplum Kuruluşlarının yerel yönetimlerde önemli yerlerinin olduğunu hatırlatan Karaca, seçilmeleri durumunda Şanlıurfa’ya yakışan bir Şanlıurfa evi yaparak bu yerin ŞANDER’e tahsis edilmesi sözünü verdi.

Karaca, bu ziyaret ile kabul edildikleri için hem ŞANDER Başkanına hem de yönetim kuruluna teşekkür etti.

Nimetoğlu da, düzenli bir geliri olmayan sivil toplum kuruluşlarının yaptıkları işleri gönül ve hayır işi, dernekçiliği de bir sosyal sorumluluk projesi olarak gördüklerinihatırlatarak, seçilmeleri durumunda Ekinci ve Karaca’dan destek ve yardımlarını beklediklerini sözlerine ekledi.

Reşat KUŞÇUOĞLU /ANKARA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.