banner2
Öne Çıkanlar Gaziantep harran mehmet ekinci kaza Türkiye

Evet çıkarsa kafama sıkarım

Sözcü Gazetesi'nden Ertuğrul Akbay, Kenan Evren'e 'Kafanıza kurşun sıkacak mısınız?' sorusu yöneltti.

Evren, bu soruya yine aynı kararlılıkla yanıt verdi: 'Eğer halk benim yargılanmamı istiyorsa, tabancamla şakağıma tek kurşun sıkar ve intihar ederim!..'


Evren, "Ben halk oylamasında yüzde 92.5 oyla seçildim. Eğer benim bu mevkiden alınmam gerekiyorsa yine aynı şekilde... Bu konunun halkoyuna sunulması gerekiyor. Halk benim hakikaten mahkemeye verilmemi, cezalanmamı istiyorsa, böyle bir karar çıkarsa. Ona gerek kalmaz, 'tabancamla şakağıma tek kurşun sıkarak intihar ederim' dedim. Ama benim için yapılmıyor ki bu referandum.Anayasa değişikliğiiçin yapılıyor. Demek bu konuda yazılanlar kamuoyunda yanlış yorumlandı." dedi.Ergenekon operasyonu veBalyoz Darbe Planıile ilgili hiçbir bilgisinin olmadığını belirten Kenan Evren, bu konuda gelen tüm soruları kısa bir açıklama ile kapadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.