banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Erdoğan, Şanlıurfa'ya gelmiyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şanlıurfa’ya geleceğine ilişkin olarak medya da çıkan ve kaynağı belirtilmeyen haberler üzerine Şanlıurfa AK Parti İl Başkanı yazılı bir açıklama yaptı.

 

Şanlıurfa’da zaman zaman okuyucuyu altadan haberleri servis eden bir kısım medya’nın yalanını Şanlıurfa İl Başkanının açıklaması ile son buldu.

 

Yapılan açıklamada Av. Eğilmez; “Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, yoğun programlarından dolayı Şanlıurfa’ya gelemeyecek” dedi.

 

Başkan Av. Eğilmez; “Sayın Başbakanımızın Şanlıurfa’ya 25 Ağustos’ta geleceği yönünde bazı söylentiler üzerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile yaptğım görüşme neticesinde, Sayın Başbakanımız yoğun programlarından dolayı Şanlıurfa’ya gelemeyecek. Ancak ilerideki bir tarihte Şanlıurfa’da yapılan yatırımların açılışına katılacaktır” dedi.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.