Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_q70k620c9gcep8d028gg9ic6o5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Erdoğan, AK Parti İl binasında haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Erdoğan, AK Parti İl binasında

Şanlıurfa Milletvekili Mustafa Kuş’un cenazesine katılmak için Şanlıurfa’ya gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Eyyüp Peygamber Camiinde kılınan namazın ardından Haleplibahçe (Beyaz saray)’de bulunan taziye çadırına giderek Kuş ailesine taziye dileklerinde bulundu.

Buradan ayrılan Erdoğan AK PARTİ Şanlıurfa İl Binasına geçerek AK PARTlilerle bayramlaştı.

Bayramlaşmadan sonra il teşkilatıyla kısa bir toplantı yapan Erdoğan daha sonra sırayla AK Parti İl yönetimi, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi, İlçe başkanları, Belediye Başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

En sonunda ise basınla hatıra fotoğrafı çektiren Erdoğan; Çok teşekkür ediyorum. Tekrardan iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partide ikindi namazını kıldıktan sonra havaalanına gitti.

Ömer ASLAN / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.