banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Erdoğan aday adaylarını ters köşe yatırdı

Aday listeleri üzerinde çalışma yapan Erdoğan, aday adaylarının beklediği cami yerine başka bir yere gitti.

 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugüne kadar gazetecileri atlatarak çok programlar yaptı. Bu kez Erdoğan'ın atlattıkları aday adayları oldu.

 

Liste çalışmalarını sürdüren Başbakan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinden bugün ilk kez Cuma namazı için çıktı. “Aday olmak için Ankara’da bulunan binlerce AK Parti Adaylar da Erdoğan'ın gideceğini tahmin ettikleri camide önceden hazır oldular” Aday adayları, namaz için Başbakan'ın her zaman gittiği Başyazıcıoğlu Camii'nde beklemeye başladı.

 

Başbakan, Genel Merkezde iken Cumaları kıldığı cami yerine bu kez başka bir camiye yöneldi.

 

Başbakanlık ekipleri de Başyazıcıoğlu Camii'nde önlem alırken, Erdoğan'ın konvoyu son anda aday adaylarını atlatmayı başardı.

 

Erdoğan kalabalık bir koruma eşliğinde daha önce sadece bir kez gittiği Çukurambar Merkez Tuğba Altınok Camii'ne gitti. Erdoğan Cuma namazını burada kıldıktan sonra camiden ayrılarak Genel Merkeze döndü. Rotahaber

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.