banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Caner Koca Osmaniye Devlet Hastanesi

Erbakan, hastaneye kaldırıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan, hastaneye kaldırıldı.

 

Erbakanın, ayağında daha önce var olan bir rahatsızlık nedeniyle gece saatlerinde Güven Hastanesine kaldırıldığı ve ciddi bir sağlık durumunun olmadığı belirtildi.

 

ENDİŞE VERİCİ BİR SAĞLIK PROBLEMİ SÖZ KONUSU DEĞİL

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakanın Basın Danışmanı Mustafa Yılmaz, Erbakanın sol ayağında nükseden damar iltihabı enfeksiyonu nedeniyle hastaneye kaldırıldığını, endişe verici bir sağlık probleminin olmadığını bildirdi.

 

Yılmaz, Erbakanın tedavi gördüğü Güven Hastanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Erbakanın enfeksiyonun kontrol edilmesi ve gerekli tetkiklerin yapılabilmesi için sabah saatlerinde hastaneye getirildiğini belirtti.

 

Doktorların gerekli müdahaleyi yaptığını ve tedaviye bugün de devam edileceğini ifade eden Yılmaz, Erbakanın endişe verici bir sağlık probleminin olmadığını söyledi.

Yılmaz, Erbakanın daha önce de aynı rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğünü ve bu rahatsızlığın doktorlar tarafından takip edildiğini de kaydetti.

 

SAYIN ERBAKANIN ŞU ANDA BİLİNCİ AÇIK

Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakanın bilincinin açık, genel durumunun stabil ve vücut fonksiyonlarının normal olduğu bildirildi.

 

Sabah saatlerinde rahatsızlanarak Güven Hastanesine kaldırılan Erbakanın sağlık durumuyla ilgili Hastane Başhekimliği tarafından açıklama yapıldı.

 

TEDAVİLERİNE DEVAM EDİLMEKTEDİR

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

Sayın Erbakan 3 Ocak 2011 tarihinde Ankara Güven Hastanesine müracaat etmiş, Akut koroner sendrom ve tromboflebit tanılarıyla takip ve tedavi amacıyla hastanemize yatırılmıştır.

 

Sayın Erbakanın şu anda bilinci açık, genel durumu stabil olup vücut fonksiyonları normaldir. Kendisi ilgili branşlar tarafından konsülte edilerek gerekli tetkik ve tedavilerine devam edilmektedir.

Bu arada, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, hastaneye gelerek Erbakanı ziyaret etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.