banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

EN TRAJİK SEÇİM YENİLGİSİ

 

Cemal DEMİR'in haberi - New York 

Tennessee eyaletinin Tracy City adlı kasabasında yapılan belediye başkanlığını ölü aday kazandı. Seçim yetkileri belediye başkanlığı seçiminde birkaç hafta önce ölen aday 268 oy alırken, canlı rakibi 85 oyda kaldı. Chattanooga'da yayın yapan yerel WTVC televizyonunun haberine göre, belediye başkanı seçilen Carl Robin Geary, birkaç hafta önce hayatını kaybetti. Bir önceki belediye başkanının hayatını kaybetmesinden sonra 1 yıldır belediye başkanlığı yapan Barbara Brock ise ölü rakibine yenilerek koltuğundan oldu.

İlçe seçim kurulu yetkilileri, Geary'nin öldüğünü kasabada defalarca duyurduklarını belirterek, buna rağmen seçimi kazandığını kaydettiler. Yerel kaynaklar, kasaba halkının Brock'un belediye başkanlığını engellemek için ölü adaya oy verdiğini kaydediyor. Kasabayı önümüzdeki 4 yıl yönetecek belediye başkanını belediye meclisi atayacak.

‘'Ölü bir rakibe kaybetmek nasıl bir duygu?'' sorusuna Barbara Brock'un verdiği cevap ise ironikti; ‘'Dünyanın sonu değil. Hayat devam ediyor. Yaşayacağım''

(Haber 7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.