banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa ABD Mardin Haliliye

En huzurlu iftar

AK Parti İl Başkanı Av Yusuf Eğilmez, İl Yönetiminden Mehmet Canpolat, Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop ve üyeleri, Şehitlik Karakol Amiri Gani Bahadır Barakalı ve bazı polisler huzurevindeki iftarda buluştular.

 

Huzurevinde iftar açmanın manevi yönüne dikkat çeken Şanlıurfa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Kestop; “Yarının kime ne getireceği bilinmeyen bir zamandayız. Bu iftarımız yaşlılarımızla beraber açtık. Bu anlamlı iftarda bulunan Şehitlik Karakol amiri ve AK Parti İl Başkanına teşekkür ediyorum” dedi.

Her gün farklı semtteki evlerde iftar açtıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez ise; “İftarımızı büyüklerimizle birlikte açtık. Şehitlik karakol amiri ve muhtarlarımızla birlikte burada anlamlı bir iftar açtık. Hergün bir evde iftar açıyoruz. Bugünde huzurevine geldik. Bu anlamlı iftar dolayısıyla Şanlıurfa Muhtarlar Derneğine ve burada çalışan arkadaşlara hayırlı ramazanlar ve bayramlar diliyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez tarafından iftardan sonra huzurevinde kalan vatandaşlara hediyeler verildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.