banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Elektrik kaçağı terör kadar sorundur
Polisevi Toplantı Salonunda Enerji Bakanlığı bürokratlarının yanı sıra Şanlıurfa Milletvekilleri, Siirt, Batman, Mardin ve Diyarbakır Milletvekilleri, Valileri ve STK temsilcileri ile toplantı yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yıldız; "Meskenlerede kaçak kullanımın da önüne geçmek için çalışmalar yapacağız. Aksi durumda yapacağımız yatırımların kaçak kullanımını finanse etmeye gideceğini biliyoruz" dedi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise; "Kaçak elektrik en az terör kadar sorundur" diyerek sorunun vehametine dikkat çekti.

Güvenç, Yatırımcıların dalgalanan elektrikten dolayı yatırım yapamadığıan dikkat çekerek;  "Sulama kaçağının yanında meskenlerde de kaçak elektrik fahiş derece kullanılıyor. bunun hiç bir gerekçesi olamaz" dedi.
Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.