banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Ekinci, öğrenci sıralarına oturdu VİDEO

 

Öğrenciler tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Ekinci“ çocukların bir sözü bir bakışı tüm yorgunluğumu alıyor. Onlar biz büyüklere yaşam enerjisi veriyor” dedi.

Öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Ekinci, öğretmenler ve öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi. Kendisine aktarılan konular üzerinde çalışmalar yapacağını ifade eden Başkan Ekinci, ‘’imkânlar doğrultusunda eğitime gereken desteği veriyoruz. Geleceğin yetişkinleri olacak olan öğrencilerimizin en iyi şekilde ve ortamda eğitim görmeleri için asli görevimiz olmasa da destekçi olmaya çalışıyoruz. Gelecekte memleketimizi yönetecek kadroların en iyi şartlarda eğitim görmeleri için katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kendisinin de ilköğretim yıllarını geçirdiği okul olan Yediyol Okulu’nun eğitim yaşamında çok farklı yeri olduğunu belirten Ekinci, “buraya her geldiğimde o yıllar aklıma gelir. Herkes ilkokulunu ve ilk öğretmenlerini hiç unutmaz. Bende burayı burada bizlere eğitim veren değerli öğretmenlerimi hiç unutmadım” dedi.

Okuduğu okul'un sıralarında oturan Ekinci, ''Öğrencilik yıllarıma döndüm. Bu sıralarda çok oturdum. Şimdi ise çok duygulandım. Okul yıllarımda beraber olduğum arkadaşlarımı gördüm. Bir anlık o çocukluğum gözümde canlandı. Burada emek veren değerli öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Onların emekleri asla ödenmez.

Yediyol İlkokulu'nu ziyaret eden ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Ekinci'ye ziyaretin büyük bir kısmını öğrencilere ayırdı. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve sarılarak karşıladıkları Ekinci tüm öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrenciler, "Başkan Amcamızı çok seviyoruz. Bizlere çeşitli hediyeler armağan etti. Kendisine teşekkür ediyoruz" dediler.

AK Parti Eyyübiye belediye başkan adayı Mehmet Ekinci, Çocukluğunda aynı okulda okuyan arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.