Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_40cfn09ogl6ik41r1chdelqm10, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Eğilmez’den kongre teşekkürü ve Delioğlu yorumu VİDEO haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Eğilmez’den kongre teşekkürü ve Delioğlu yorumu VİDEO
AK Parti İl Başkanlığında bir basın toplantısı düzenleyen AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “3 Haziran Pazar Günü Başbakanımızın katılımı ile düğün havasında bir kongre gerçekleştireceğimizi ifade etmiştik. Düğün havasında şenlik havasında bir kongre gerçekleştirdik. GAP Arena Stadyumunda 40 bin Şanlıurfalı ile muhteşem bir kongre gerçekleştirdik. Çok büyük bir organizasyondur. Kongremizde bir kişinin burnu kanamadan gerçekleştirdik. Kongremize katılan, kongremize renk veren, bizi onurlandıran Başbakanımız Genel Başkanımız tekrar tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Gösterdikleri teveccühten dolayı Şanlıurfalılara tekrar teşekkür ediyorum. Gerçekleştirdiğimiz muazzam kongremize katkılarından dolayı İl, İlçe, Köy, Mahalle ve tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum.

Tüm Belediye Başkanlarımıza, İl Genel Başkanımız ve üyelerine, Belediye Meclis Üyelerimize, ilçe Başkanlarımıza, Teşkilatlarımıza sizin aracılığınızla teşekkürlerimi iletiyorum.



Bu kutlu yolculukta bize çok büyük destekleri olan büyük emekleri olan Başta Sayın Bakanımız Faruk Çelik olmak üzere tüm Milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum.



Dünkü kongremizin çok rahat ve huzurlu geçmesini sağlayan güvenlik güçlerimize de teşekkür ediyoruz.



En önemlisi tüm çalışmalarımızı kare kare, bire bir yansıtan, ilimize, tüm Türkiye’ye duyuran tüm basın mensupları kardeşlerime teşekkür ediyor Allah razı olsun diyorum” dedi.



KONGREMİZİ TÜRKİYE KONUŞUYOR

Kongrenin Türkiye’de gündem olduğuna dikkat çeken Başkan Eğilmez; “Açıklamalarımızda da söylemiştik, İstanbul kongresinden sonra en büyük kongre olacak dedik. İstanbul kongresini tüm dünya konuşmuştu. Şanlıurfa kongresini de tüm Türkiye konuşacak dedik. Türkiye bizim kongremizi konuşuyor. Sayın Başbakanımız çok memnun ayrıldı Şanlıurfa’dan. Şanlıurfalılara teşekkür etti, bizim aracılığımızla tekrar iletmemizi istedik.  Kongremizin kardeşlik havasında geçeceğini söylemiştik, kardeşlik havasında geçti.



Delege arkadaşlarımız çok erken saatte stada gelerek çalışmalarını yaptılar, kendilerine teşekkür ediyoruz. Stadın süslemesinde gece gündüz çalışan Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum” dedi.



KAZANAN AK PARTİ OLDU

AK Partinin kongreden daha da güçlenerek çıktığını belirten Başkan Eğilmez; “Yine basında da açıklamaları olan ve İl Başkanlığına aday olduğunu beyan eden ağabeylerimize de teşekkür ediyoruz. Kongremizin bu kadar güzel geçmesinde onların da çok büyük emekleri oldu. Sizin aracılığınla bir daha teşekkür ediyorum. Biz kardeşiz. Kardeşler arasında kaybetme kazanma olmaz. Bu noktada kazanan AK Parti olmuştur. Biz bu bilinçteyiz. Bu noktadan sonra kaldığımız yerden tüm kardeşlerimle AK Partinin çıtasını daha da yükselteceğiz.



Kongreden itibaren yeni yönetimde görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar emeği olan mahalle temsilcisinden İl Başkanına kadar tüm ağabeylerimize ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler.



Hasılı güzel bir kongre geçirmemizi sağlayan tüm arkadaşlarımıza ve kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.



Toplantının ardından üç dönem ilçe başkanlığı yapan ve AK Parti Genel Merkezi tarafından plaketle ödüllendirilen AK Parti Hilvan eski İlçe Başkanı Hüseyin Alkan’a İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez plaketi takdim etti.



AK Parti Şanlıurfa İl 4. Olağan Kongresinde İl Başkanlığına yeniden Av. Yusuf Eğilmez seçilmişti.

WWW.BALİKLİGOL.COM



VİDEO

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.